Selena Gomez meglepte egy középiskola tanulóit

Vágólapra másolva!
Korábban is köztudott volt, hogy Selena Gomez szíve hatalmas, és ha van rá lehetősége, igyekszik a rajongói kívánságát teljesíteni.
Vágólapra másolva!

Selena Gomez, a világszerte ismert énekesnő és színésznő, nemrégiben ismét bizonyította, hogy milyen közel állnak hozzá a rajongói.  Egy középiskolai sportcsapat kívánságát teljesítve, a Gyilkos a házban sztárja meglepetésszerűen jelent meg egy meccsen, ahol személyesen énekelte el az amerikai himnuszt.

A fellépés hátterében egy különleges történet áll: a középiskolai csapat egyik tagja egy közösségi médiás kampányt indított, amelyben arra kérte Gomezt, hogy teljesítse régi álmukat, és énekeljen el egy dalt a csapat mérkőzésén. A kampány gyorsan terjedt az interneten, és végül eljutott Gomezhez is, aki örömmel teljesítette a kérést. 

Az esemény után Selena Gomez a közösségi médiában is megosztott néhány fotót és videót a különleges napról, kifejezve háláját és elismerését a fiatal sportolók felé.

Hihetetlen élmény volt ennek a fantasztikus csapatnak énekelni

– írta az egyik posztjában. A rajongók és a sportcsapat tagjai egyaránt meghatódva és hálásan reagáltak a gesztusra.

Selena Gomez évek óta elismert nemcsak zenei tehetsége, hanem kedvessége és jótékony tevékenységei miatt is. Ez az újabb példa ismét rávilágít arra, hogy milyen fontos számára a rajongók szeretete, és hogy mindig készen áll támogatni őket, amikor csak teheti.

A meccset követően a középiskolai csapat tagjai elmondták, hogy soha nem fogják elfelejteni ezt a napot, amely során álmuk valóra vált Selena Gomez segítségével. A meccs kimenetele szinte mellékesnek tűnt, hiszen már az énekesnő jelenléte is győzelemmel felért számukra.

Gyilkos a házban: elérhető a negyedik évad

Jó hír a színésznő rajoninak, hogy a napokban megérkezett a streamingre a nagysikerű krimisorozat negyedik évada, amely meghódította a világot. A Gyilkos a házban új évadában visszatért a különc trió, akik új helyszínen nyomoznak majd.

A Gyilkos a házban egy 2021-ben bemutatott amerikai krimi, amelyet Steve Martin és John Hoffman alkotott. A sorozat főszereplői Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez. A történet szerint három, kezdetben vadidegen szomszéd rájön, hogy mindegyikükben közös, hogy rajongói a true crime műfajnak. Miután New York-i lakásuk épületében bekövetkezik egy gyanús haláleset, amit a rendőrség öngyilkosságnak titulál, úgy döntenek, elindítják a saját nyomozásukat az ügyben, amiből podcastot csinálnak. Rövidesen rájönnek, hogy az eset felgöngyölítésével jóval zűrösebb ügybe keveredtek, mint azt elsőre gondolták volna - írja az IMDb.  A sorozat negyedik évada augusztus 27-én debütált a Disney+ kínálatában. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!