Kivették a TV2 sztárjának mellimplantátumát, így néz ki most - videó

Szabó Franciska
Vágólapra másolva!
Szabó Franciska amerikai bulvárlapnál jelentkezett a mellműtétje után.
Vágólapra másolva!

Az egyik legismertebb amerikai bulvárlap, a TMZ is foglalkozott az Exatlonból ismert Szabó Franciskával, aki egy ideje az Egyesült Államokban él, Sheena Bathory néven vesz részt pofozóbajnokságokon, MMA-harcban.

Szabó Franciska
Szabó Franciska egy merészebb képen
Fotó: Instagram/Szabó Franciska / Instagram/Szabó Franciska

Mint írtuk, a sportolót nemrég műteni kellett, miután edzés közben kiszakadt az egyik mellimplantátuma. 

Jelenleg nincsenek melleim.

Nagyon lapos vagyok, és három fonttal (majdnem másfél kilóval) könnyebb vagyok" – magyarázta a TMZ Sportsnak.

Szabó Franciska az amerikai magazinnak arról is beszélt, hogy sokáig nem tudták megállapítani az orvosok, hogy pontosan mi a baja: gyulladást tapasztalt a szervezetében, és csak több vizsgálat után, egy barátnője javaslatára nézette meg az implantátumait – amelyek közül, mint kiderült, a jobb kiszakadt, ez azonban érdekes módon nem járt közvetlen fájdalommal. 

Szabó Franciska, Sheena Bathory nyilatkozatát itt tudja megnézni videón, ahol egyúttal azt is láthatja, hogy a sportoló miként fest a mellimplantátumok nélkül.

Szabó Franciska a műtét előtt

Szabó Franciska az Egyesült Államokban pofozkodásból csinált karriert, a pofonharc világbajnoka lett. Ezzel kapcsolatban korábban elmondta Hajdú Péternek, hogy amikor ütésre kerül a sor, sosem nézi, ki áll vele szemben: "Csak az éreztem, hogy amit kaptam, azt most ideje visszaadni. És akkorát adtam szegénynek, hogy amikor elájult, föl akart állni, és még bukfencezett is egyet" – mesélte, valószínűleg erre az esetre gondolt.

Az Exatlon szereplője arról is beszélt, hogy a pofozkodás mellett dominaként dolgozik – vetkőzést azonban nem vállal. "Valaki azt jobban elítéli, valaki ezt. 

Nekem megverni egy férfit ostorral, az sokkal komfortosabb, mint terpeszteni"

– magyarázta nemrég.

"Ezek az emberek olyanok, mintha anya nélkül nőttek volna fel. Ők az erős nőt akarják. Van egy feketelistám, ami azért nagyon hosszú, ugyanis sok a kattos ember. Nagyon nagy a kereslet, és olyan férfiak jelentkeznek főként, akik magas pozícióban dolgoznak, mentálisan pedig szükségük van arra, hogy szubmisszív állapotba kerüljenek. Leggyakrabban cipelem őket, guggolok velük, a nyakamba ülnek, ezek pedig nagyon megterhelők fizikálisan" – mondta korábban a dominaszerepről Szabó Franciska.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!