Megfeleződött a mezőny, megvan a Sztárban sztár All Stars 12 legjobb énekese

sztárban sztár all stars
Vágólapra másolva!
A mindenkori évadok 12 legjobb előadója folytatja a versenyt az elmúlt 10 év legsokoldalúbb előadója díjért. A Sztárban sztár All Stars a csoportos rangadók hétvégéjét tartotta, mindkét élő show-ban 8-8 énekes csapott össze két négyfős csapatban. Az eredeti 24 fős mezőny így két hét alatt lefeleződött, ezek az előadók kerültek be a TOP12-be.
Vágólapra másolva!

Rohamtempóban halad a Sztárban sztár All Stars a végső cél felé, hogy kiderüljön, ki az elmúlt tíz évének legsokoldalúbb előadója, aki valaha megfordult a Sztárban sztár színpadán. A jubileumi évadra azok tértek vissza, akik már megküzdöttek a győzelemért, most azonban újra összemérik tudásukat.

Sztárban sztár All Stars
A Sztárban sztár All Stars eredeti mezőnye a hétvégén lefeleződött, megvan a TOP12 énekes
Fotó: TV2

A szombati élő show-ban  Oláh Ibolya, Szabó Ádám, Hevesi Tamás és Tóth Gabi, majd Gubik Petra, Peter Srámek, Király Linda és Zámbó Krisztián szálltak szembe egymással. Az új szabályok alapján az énekesek egyesével léptek színpadra, és 1-1 csoportkör végét követően a zsűri pontjai és a nézők szavazatai alapján a négyesek 1. és 2. helyezettje azonnal továbbjutott.

A vasárnapi adásban az első csapat tagjai:Emilio, Tolvai Reni, Sipos Tamás és Vastag Tamás voltak. A második csapat tagjai Pál Dénes, Orsovai Reni, Puskás Peti és Oláh Gergő.

Az első csapatból Emilio lépett először színpadra AC/DC frontembereként, Brian Johnsonként adta elő a Thunderstruck slágert, rengeteg dicséretet kapott a zsűritől és egyöntetűen 8 pontot, így 32 pontja lett összesen.

Emilio
Emilio az AC/DC frontemberét alakította a Sztárban sztár All Starsban
Fotó: TV2 Play

Majd érkezett Tolvai Reni, mint Doja Cat, az őrült amerikai rappernő, akitől a Demon című dalt adta elő, elképesztő teljesítményt nyújtott két 9 és két 10 pontot kapott a zsűritől, így 38 ponttal távozott a színpadról.

Sztárban sztár, Tolvai Reni
Tolvai Reni Doja Catként lépett színpadra
Fotó: TV2 Play

Vastag Tamás érkezett harmadikként Karda Bea képében, akitől az Ezüst nyár című slágert énekelte. Bár izgult, mert szerinte nagyon műs típusú előadók és személyiségek, de a színpadon már nem látszott rajta, hogy feszengene. Azonban végül csak 31 pontra volt elég az igyekezete.

Sipos Tamás Falco bőrébe bújt, ami végül nagy szerencsét hozott számára a Rock me Amadeus című dallal megkapta a Sztárban sztár All Stars évad első első maximális pontszámát, azaz 40 pontot a zsűritől.

Sipos Tamás, Sztárban sztár
Sipos Tamás szerezte az évad első maximális pontszámát Falcóként
Fotó: TV2 Play


De a jókedv nem tartott sokáig, rögtön jött az első szavazás. Az eredmény alapján Sipos Tamás és Vastag Tamás mehetett tovább egyenes ágon és Tolvai Reninek és Emiliónak még hátra volt egy megmérettetés a mai estére, mivel veszélyzónába kerültek.

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!