Újabb hírek a Jóban Rosszban súlyos balesetet szenvedő színésznőjéről és kisfiáról

Vágólapra másolva!
Az ötéves kisfiú életét egy testneveléstanár és a férje mentették meg, ők emelték ki a kocsiból. A baleset megrázta Alsónémedi lakóit.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban egykori színésznőjének és kisfiának tragikus autóbalesetéről kolléganője, Bogdányi Titanilla számolt be, aki a hétvégén megrázó bejegyzést tett közzé a saját Instagram-oldalán, melyben aggódva kéri követőit, hogy imádkozzanak ők is kolléganője és kisfia életéért. A szóban forgó színésznő kilétéről személyiségi jogi okokból egyelőre többet nem árultak el, azonban annyi biztos, hogy a Jóban Rosszban színésznője, akivel a tragédia történt.

A kisfiú és az édesanya is nagyon súlyosan megsérült

Az ütközés ereje akkora volt, hogy az Opel felborult, a bent ülő édesanya és kisfia pedig beszorult a roncsba. A Bors információi szerint az esetet többen is látták, köztük egy, a közelben élő testneveléstanárnő és a férje, akik elsőként rohantak oda a balesethez. Ők szabadították ki a roncsból a súlyosan sérült, ájult kisfiút és az ugyan eszméleténél lévő, de szintén súlyosan sérült anyát.

A kisfiú állapota ekkor olyan válságos volt, hogy újra kellett éleszteni.

Az újraélesztést a hős tanárnő és férje azonnal meg is kezdték: telefonos irányítással felváltva folytatták a szívmasszázst. A mentők is hamarosan a helyszínre értek, akik emelt szinten folytatták az életmentést: hála a házaspár gyors reakciójának és a mentősök harcának, a kisfiút végül válságos, de stabil állapotban szállították kórházba. 

Kiderült, hogy a balesetet szenvedett édesanya nem más, mint a Jóban Rosszban korábbi színésznője, aki jelenleg is kórházban fekszik, ahogyan kisfia is. A lap úgy tudja, hogy ezekben a percekben is küzdenek anya és fia életéért. Volt kollégája, Bogdányi Titanilla az Instagramon kérte: imádkozzanak színésztársáért:

Emberek! Kérek egy imát mindenkitől szeretett, csodálatos kolléganőmért, barátomért és kisfiáért, akik az életükért küzdenek jelenleg is"

- írta a színésznő. 

A színésznő a baleset helyszínénél lévő játszótérre vitte kisfiát, egy vidám játék után indultak volna haza. 

Azonban alig fordult ki a parkolóból, a tragikus baleset már meg is történt.

"Úgy hallottuk, hogy a sarkon lévő játszótéren volt a fiúcskával, épphogy csak kifordultak a sarkon. Még mindig ráz minket a hideg. Mi több utcával messzebb lakunk, de ott is hallottuk a csattanást. A férjem ki is rohant, és azt mondta: jó, hogy nem láttam, borzalmas állapotban emelték ki a kisfiút"  - mondta egy helyi asszony.

Helyszíni videó is kiszivárgott a balesetről

A baleset pénteken, Alsónémediben történt, az érintettje a 44 éves színésznő és 5 éves kisfia, akik éppen egy családi látogatásról tartottak hazafelé. A színésznő és gyereke egy szürke Opelben utaztak, és épp egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő Opelje felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak. A BMW utasai egy 18 és egy 21 éves fiatal voltak, ők kevésbé sérültek, saját lábukon szálltak ki a járműből, de végül a mentők őket is kórházba vitték - tudta meg a Blikk.

A szörnyű balesetet egy harmadik autó kocsijának fedélzeti kamerája vette fel, aki épp arra járt, amikor a tragédia megtörtént. A felvételt a Tények nézői is láthatták, azonban a TV2 úgy döntött, nem említik, hogy egykori sorozatuk, a Jóban Rosszban színésznője és kisfia az érintettek.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!