Összeomlott az Ázsia Expressz egyik szereplője

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
A TV2 sikerműsora pénteken véget ér, ma este kiesik egy páros. Az Ázsia Expressz sok fordulatot tartogat még, most Béres Anett zokogott a stressz miatt.
Vágólapra másolva!

Pénteken búcsúzik az Ázsia Expressz a TV2-n, kiderül, hogy a többhetes, izgalmas kalandreality végén mely páros ünnepelhet. Az utazós valóságshow idei évadja a Fülöp-szigeteken startolt, a csapatok később Tajvanon folytatták a versenyt. A szerdai adás előzeteséből kiderül, hogy Szuperák Barbi és Béres Anett versenyfutása döntő lesz a kiesés szempontjából - utóbbi pedig el is sírja magát. Ugyanakkor L.L. Junior és Dárdai Blanka felettébb elégedettek a teljesítményükkel, igaz, ők csak később, kipihenten csatlakoztak a többiekhez. 

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz
Fotó: TV2

Itt a friss előzetes:

Ázsia Expressz: most jönnek a nagy izgalmak

Béres Anett és Sáfrány Emese a múlt pénteki adást hajsza nélkül vészelték át, mivel nekik jött össze a műsor során a legtöbb medál, akkor Zsigmond Angéla és Mészáros Bende estek ki. 

A 15 millió forintos fődíjért még versenyben van:

  • Sáfrány Emese és Béres Anett
  • Krausz Gábor és Mikes Anna
  • Jolly és Szuperák Barbara
  • L.L. Junior és Dárdai Blanka

Az első héten egyébként Zámbó Krisztián és a testvére, Zámbó Adrián estek ki, a szereplésükről még a helyszínen nyilatkoztak az Origónak. Hajszák során kiesett még Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, majd Stohl András és Till Attila, miközben Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István a családban történt haláleset miatt utaztak idő előtt haza – velük itt talál egy interjút.

Földrengés miatt is aggódott a stáb

Idén áprilisban forgatta az Ázsia Expressz stábja a tajvani epizódokat - mint akkor írtuk, pont kifogtak egy földrengést. Ez kedd este volt adásban a TV2-n, látható, hogy többen felriadnak éjjel és lemennek az utcára, Ördög Nóra pedig felhívja Nánási Pált, a férjét. Ördög Nóra korábban az Instagramon mutatta meg egy videóban, hogy a TV2 stábjával miként élték meg az éjszakai földrengéseket az Ázsia Expressz forgatási helyszínén, Tajvanon. 

A műsorvezető már este kapott riasztást a telefonjára földrengésről, majd éjszaka is felébredt több rengésre. Kimondottan ijesztő volt számára, ahogy az egész épület kilengett, a hotelszoba falai nyikorogtak – a helyiek azonban többnyire nyugodtak maradtak, hozzá voltak szokva a hasonló helyzetekhez.

"Április elején hatalmas földrengés rázta meg Tajvant. Akkor még, a Fülöp-szigeteken, távolinak tűnt a dolog, még ha a szomszédban voltunk is. És reméltük, hogy mire ide érünk, mi már nem kapunk belőle ízelítőt. De nem így lett... 

Tegnap éjjel megtapasztaltuk, milyen az, amikor recsegnek-ropognak a falak...

A helyiek óriás rutinnal kezelik a földmozgásokat, de nekünk, magyaroknak ijesztő élmény volt a rengés. Nincs baj, mindenki jól van! Stáb is, versenyzők is! Már csak pár nap, és megyünk haza" – írta akkor a posztjához Ördög Nóra. Erről itt olvashat hosszabban.

Minden videót itt tud visszanézni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!