Rossz hír érkezett Dudás Miki brutálisan megvert édesapjáról

Dudás Miki
Dudás Miki
Vágólapra másolva!
Folyamatosan romlik az állapota Dudás Miki brutálisan megvert édesapjának. Itt a világbajnok kajakozó legújabb nyilatkozata.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki ismét nyilatkozott az édesapjáról, akit hat férfi vert össze egy benzinkútnál, azóta is éber kómában fekszik. A férfi állapota csak romlott a támadás óta: újra fel kellett nyitni a koponyáját, miután vérmérgezést és agyhártyagyulladást kapott.

Dudás Miki
Dudás Miki
Fotó: Dudás Miki/Instagram / Dudás Miki/Instagram

A kóma alatt is romlik édesapám állapota. Folyamatosan romlik.

Nagyon le van fogyva, vérmérgezése volt, agyhártyagyulladása volt. A fején már nincsen koponya, le van bontva az egész feje, hogy az orvosok hozzáférjenek az agyához, ami bevérzett. Sajnos beszélünk hozzá, de nem reagál semmire... Abban a pillanatban, hogy kiütötték, és lefejelte a betont, azóta nincs is magánál" – idézte a Bors Dudás Mikit.

Mi történt Dudás Miki édesapjával?

Dudás Miki korábban megrázó fotókat is mutatott arról, hogy az édesapja milyen állapotba került az augusztus végén történt támadás után: az 55 éves rokkantnyugdíjas férfi jelenleg éber kómában fekszik a kórházban, állapota kritikus. Az már biztos, hogy soha nem lesz a régi: beszélni és járni sem lesz majd képes, sőt valószínűleg pelenkázni is kell majd.

"Szemét gyáva férgek! Aki azt mondja, miért teszem ezt ki, hát én sem szeretném édesapám így látni, de bízom a média erejében, és azért osztom ezt meg veletek, mert remélem, mind a 6 tettes börtönbe kerül. Ez sem hozza vissza apukámat, de normális, hogy valaki ilyet tesz, és nap mint nap posztol a Facebookon, és nem a börtönben ül?" – tette fel a kérdést egy kórházi fotó mellett a világbajnok.

Dudás Miki édesanyja összeomlott

"Egyszerre tombol bennem fájdalom, düh, aggodalom. Esténként pánikrohamaim vannak. De közben ott van a két gyerekem, Nara és Miló, akik miatt nem omolhatok össze. Az anyukámról nem is beszélve, akit – félek – lassan szintén elveszítek" – nyilatkozta korábban Dudás Miki, akinek az édesanyját szintén rettenetesen megviselte a férje elleni támadás.

"Egy hónapja sír és nyugtatókon él. Neki apukám az első és egyetlen férfi az életében. Tizennégy éves kora óta őt szereti, édesapám pedig viszont. Én a közelükbe sem érek, de ők igazi, példaértékű szülőpáros, akiknek járt volna a boldog időskor. Ehelyett ott tartunk, hogy anyukám meg akar halni, mert magatehetetlenül kell látnia a szerelmét" – mondta az édesanyjáról Dudás Miki.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!