Krausz Gábor és Mikes Anna nem mentek el az Ázsia Expressz záróbulijára

Vágólapra másolva!
Bár a séfet megviselte, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese után másodikként futottak be, állítja, nem ezért hagyták ki a záróbulit.
Vágólapra másolva!

Hat hét után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, melyet a Fülöp-szigeteken, majd Tajvanon forgattak. Kiderült, hogy a két versenyben maradt páros, Mikes Anna és Krausz Gábor, illetve Béres Anett és Sáfrány Emese közül az utóbbi páros nyerte meg a 15 millió forintos fődíjat. 

Krausz Gábor nem tudott őszintén gratulálni

Miután Mikesék is megérkeztek Ördög Nórához a műsor fináléjában, a táncosnő mindkét győztest megölelte és többször gratulált nekik, a séf viszont csak Sáfrányt ölelte át futólag, majd elsétált, és később gratulált. Erre a helyzetre Krausz Gábor utólag, a TV2 műsorának kibeszélőjében reagált. 

Ott, amikor befutottunk a döntőben, és ott nyilván voltak érzelmek, meg ott tényleg kiszaladtuk a belünket, és nem biztos, hogy jól emlékszem, de hogy őszintén, igazán nem tudtunk gratulálni nektek, és ezúton szeretnék. De én úgy emlékszem, hogy ott nagyon kivoltam, meg káromkodtam…

– szabadkozott Krausz Gábor, mire Béres Anett közbeszúrta: emlékei szerint is csak Mikes Anna ment oda hozzájuk.

A séf elmondta, miért nem mentek el a buliba

A stroy.hu ma arról írt, hogy Krausz Gáborék annyira megsértődtek, hogy a búcsúbulira se mentek el. Erre most a séf egy Instagram-bejegyzésben reagált.

"Botrány! Sőt, felháborító bűneset: nem mentünk el buliba Annával. Ez ám az igazi szenzáció, elaludtam a kanapén. Aki egész nap a gép előtti ül, lejárató cikkeken agyalva, az nyilván nem értheti, hogy vannak olyan embert próbáló helyzetek, amiben elfáradunk. Testileg, lelkileg. A lényeg, hogy kihagytunk egy műsort lezáró rendezvényt, skandalum, tényleg óriási, címlapot ér. Ps.: a stábot és a szereplőket csókoljuk, szeretünk Titeket!" - üzente Krausz Gábor.

Mi volt a legnehezebb a kalandos hetek során, mit érzett, amikor a legvégén nem ők nyerték az Ázsia Expresszt? Krausz Gábor az Origónak a TV2 realityjéről mesélt a napokban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!