Liptai Claudia a Sztárban sztárról: Itt mindenki fénylő csillag

Vágólapra másolva!
Kicsit aggódott, hogy az előző évadok magas színvonalát nehéz lesz felülmúlni - de sikerült. Liptai Claudia elmondta, hogy fáj minden búcsú, olyan jól az énekesek a Sztárban sztár All Stars mezőnyében.
Vágólapra másolva!

Már csak nyolcan vannak versenyben az óriási nézettség mellett futó Sztárban sztár All Starsban, ma este, október 5-én jön az újabb show. "Fájni fog a búcsú, nehéz ez hatszázszor elmondani, de így van. Nem tudok belenézni a kiesők szemébe: keveset adtam, nem azt mondtam? De én őszinte vagyok, nem fogok mást mondani, mint amit látok vagy gondolok" - nyilatkozta Liptai Claudia a mezőnyről.

Sztárban sztár All Stars, Liptai Claudia
Sztárban sztár All Stars, Liptai Claudia 
Fotó: TV2

"Nagyon örülök, hogy Puskás Petinek nem kellett ezt átélnie" - utalt arra, hogy legutóbb is sikerrel vette az akadályt az énekes. "Ez részrehajlásnak tűnik, de fontos dolog, hogy a mi véleményünk meghallgattatik otthon. És akkor lehet, hogy azt gondolják, hogy lehet, hogy nem szavaztak eleget, pedig nekik is tetszett" - mondta a TV2-nek a szavazás fontosságáról. Ugyanis a műsor fontos része a zsűri pontozása, véleménye, de legalább ennyire számítanak a tévézők voksai. 

Kicsit tartott attól, hogy magasan van a léc, de egyértelmű, hogy az idei évad egészen kiváló. "Van egy emlékem hat évadról, így izgultam, hogy lehet-e ezt a tüzet feléleszteni. De ez nem egy tűz, hanem egy üstökös, egy golyó... a lényeg, hogy itt mindenki fénylő csillag" - jegyezte meg, majd asztronómiáról értekezett egy kicsit.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!