Megasztár-szerelmek: öt gyerek is született, többen máig együtt vannak

Vágólapra másolva!
A Megasztárt 12 évig pihentette a TV2, most pedig nagy sikerrel visszatért a tehetségkutató. Sokan nemcsak ismertséget szereztek a Megasztár ideje alatt, hanem szerelmet is: Tóth Gabi Palcsó Tamással, Caramel Bartók Eszterrel, Rúzsa Magdi pedig az egyik operatőrrel jött össze. Mutatjuk a TV2 tehetségkutatójának egykori szerelmespárjait, akik közül többen máig együtt vannak.
Vágólapra másolva!

A Megasztár története a hosszú előkészítő munka után a képernyőn 2003. októberében indult, 21 éve. A legvégén óriási izgalmak mellett végül Tóth Vera ünnepelhetett, megelőzve Oláh Ibolyát. Az első évad kirobbanó sikere után nem volt kérdés, hogy jön a második is, ez 2004. októberében indult el, a tévézők pedig olyan énekeseknek drukkolhattak, mint például Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi,  Bartók Eszter vagy Palcsó Tamás. Ebben a szériában többen szerelmesek lettek és egy párt alkottak, de más évadokban is alakultak ki hosszabb-rövidebb párkapcsolatok. Mutatjuk a TV2 tehetségkutatójának egykori szerelmespárjait, akik közül többen máig együtt vannak!

Megasztár: Molnár Ferenc Caramel, Till Attila műsorvezető és Palcsó Tamás
Megasztár: Molnár Ferenc Caramel, Till Attila műsorvezető és Palcsó Tamás 
Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Tóth Gabi és Palcsó Tamás

Palcsó Tamás néhány hónapja idézte fel egy interjúban, hogy 2004-ben, húsz évvel ezelőtt, milyen volt a kapcsolata Tóth Gabival. A TV2 műsora után még évekig együtt voltak, emellett zenei téren is voltak együttműködéseik.

Tóth Gabi és Palcsó Tamás a Megasztár után is együtt voltak
Tóth Gabi és Palcsó Tamás a Megasztár után is együtt voltak
Fotó: TV2

„Én énekelek az ő lemezén, az a dal rajta van az én lemezemen is” - mondta az énekes.

De egyébként meg kiderült, hogy két teljesen különböző személyiség voltunk, és hogy ennek hosszútávon nem igazán van jövője. Nagyon fiatalok is voltunk, és ez szétválasztotta ezt a kapcsolatot. Egyébként én szerintem nagyon türelmes ember vagyok, úgyhogy én elvoltam, de aztán egy idő után éreztük, hogy ez nem az, ami hosszútávon ki fog tartani"

– fogalmazott a most 37 éves énekes, aki a műsorban azt is elárulta, egy ideje újra boldog párkapcsolatban él, Tóth Gabi pedig a válása után Papp Máté Bencével jött össze.

Szabó Eszter és Kontor Tamás

A zenészpárost a Megasztár harmadik szériájából ismerhette meg a közönség. A tehetségkutató indulásával szinte azonnal egymásba szerettek, a Megaházban kibontakozó kapcsolatukból pedig baba is született, a büszke szülők még a műsor alatt jelentették be, hogy gyerekük lesz. 

Szabó Eszter és Kontor Tamás
Szabó Eszter és Kontor Tamás ma már nincsenek együtt
Fotó: TV2

A Megasztárt követően a fővárostól távol, az énekesnő szülővárosában, a Békés megyei Gyulán rendezték be otthonukat, első gyermekük, Edvin érkezését pedig hamarosan egy második fiú, Armand követte. Kilenc év után szakítottak, de sem erről, sem más magánéleti dologról nem nyilatkoznak már jó ideje.

Lapozzon, a cikk a második oldalon folytatódik!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!