Itt a Netflix sikersorozatának folytatása, érkezik az Outer Banks 4. évad

Outer Banks 4. évad, Outer Banks, OBX
Vágólapra másolva!
A rendkívül sikeres sorozat folytatódik Netflixen, már a biztos premierdátumot is elárulták. Az Outer Banks 4. évad október 10-én debütál a streamingszolgáltató műsorán, és folytatódik az osztályharc a Flúgosok és Snecik között.
Vágólapra másolva!

A sorozat első évada még 2020-ban érkezett a Netflix kínálatába, talán ők sem számítottak akkora sikerre, mint amekkorát arattak a mindenre elszánt fiatalok történetével. Az Outer Banks 4. évad premierje október 10-én lesz, ezt megelőzően azonban sokáig izgultak a nézők, vajon lesz-e folytatása a sorozatnak. A legújabb évad vetítése azonban eltér az eddig megszokottól, ugyanis nem egyben kerül fel a tíz epizód, hanem két részletben. A Netflix szerint nem kell sokáig várni a befejezésre, ugyanis november 7-én már érkezik a negyedik évad második felvonása.

Outer Banks 4. évad, OBX
Október 10-től érkezik az Outer Banks 4. évad a Netflixen
Fotó: OBX Instagram

Outer Banks 4. évad - mi várható a folytatásban?

A Netflix kínálatában a jövő heti streamingpremierek között található az Outer Banks 4. évad, ami számos új izgalmat kínál a folytatásban. Azok, akik nem követték eddig figyelemmel az Outer Banks sorozatot, érdemes most bepótolni az előző három évadot, hiszen a sikert garantálja az, hogy minden sikeres műfaj elemét ötvözik egy helyen. Az Outer Banks egyben egy tinidráma, romantikus történet, valamint jól használja a kalsszikus kalandfilmek elemeit. A történet az észak-karolinai Outer Banks város egyik közösségében játszódik, és egy elveszett kincset kereső tinédzserek két csoportja közötti konfliktust követi nyomon. Az egyik csoport a Sneciké, akik a közösség peremére szorult, szegényebb anyagi helyzetben élők, a másik a Flúgosoké, akik a várost irányító, nagyhatalmú és tehetős családok csoportját jelenti. Persze vannak, akik nem veszik figyelembe ezeket a társadalmi különbségeket, így alakul még kalandosabban a főszereplő kis csapat élete, akikhez a legnagyobb hatalmú család lánya csatlakozik, hogy megoldjanak egy régi eltűnési ügyet, közben megtalálják az értékes kincset.

Outer Banks 4. évad, OBX
A sorozat fő rejtélye az előző évadban lezárult, azonban váratlan ajánlatot kaptak a kincskereső fiatalok
Fotó: OBX Instagram

Az Outer Banks 4. évad is tartogat majd nagy meglepetéseket, hiszen az első három évad történetszála az előző évadban lezárult, azonban történt egy váratlan fordulat, hiszen felkértés a Sneciket egy újabb kincsvadászatra, amire végül igent mondtak. Miután megtalálták az El Dorado aranyát, a Snecik hazatérnek Outer Banksbe, hogy átlagos életet éljenek. Felépítenek magunkak egy valódi menedéket, ahol együtt élhetnek és egy sikeres horgászfelszerelés- és chartertúra üzletet nyinak közösen. Majd adódik némi pénzügyi nehézség, ezért John B, Sarah, Kiara, JJ, Pope és Cleo elfogadják az ajánlatot, hogy megtalálják Feketeszakáll kincsét, így kezdetét veszi az új kaland. Azzal a különbséggel, hogy korábban semmi veszíteni valójuk nem volt, azonban most mindent kockára kell tegyenek, és veszélyes új ellenségekkel kell szembeszálljanak, hogy sikeresen teljesítsék a küldetésüket - írja a Netflix hivatalos oldala.

A folytatásban biztosan visszatérnek a főszereplők, azaz Chase Stokes, aki John B. Routledge-et alakítja, a szexi szőke színésznő, Madelyn Cline Sarah Cameron szerepében, Madison Bailey, aki Kiara Carrerát alakítja, Jonathan Daviss, azaz Pope Heyward, Rudy Pankow, azaz JJ Maybank, Carlacia Grant Cleo szerepében, Austin North mint Topper és Drew Starkey Rafe Cameron szerepében.

Outer Banks, OBX
A folytatásra visszatérnek a sorozat főszereplői, akik új kalandra indulnak
Fotó: OBX Instagram

Mitől ilyen sikeres az Outer Banks?

Már a sorozat címe is egy rejtély azok számára, akik nem tudják, hogy egy kis város nevéről van szó, ahol a főszereplők kalandos élete zajlik. Annak ellenére, hogy kis közösségről van szó, mégis számtalan rejtély és belső viszály szövődik, ami generációkon át ível, és talán most, John B-nek és csapatának sikerül ennek véget vetni. Azonban rengeteg érdekes mellékszál fut a történetben egyidejűleg, mint John B. eltűnt édesapja, akit rég halottnak hisz mindenki, azonban páran sejtik, hogy életben van. Ő azonban olyan értékes információkat tud, mint a szóbanforgó kincs rejtekhelye, ami veszélyessé teszi számára a visszatérést.

Outer Banks, OBX
Az Outer Banks szerelmes párja, Sarah (Madelyn Cline)  John B.  (Chase Stokes). Korábban a való életben is egy párt alkottak, de már szakítottak
Fotó: OBX Instagram

Persze John B. apja legnagyobb ellenségének, Ward Cameronnak a lányába, Sarah Cameronba szeret bele, aki családja helyett a Snecikkel tart azért, hogy segítsen megtalálni a kincset, John B. eltűnt apját, és leleplezze apja mocskos ügyleteit és titkait is, ami miatt családjukban is folyton feszültség van. A történet többi szála sem mellékes, hiszen megrázó eseményekből nincs hiány, ugyanis van ittas, bántalmazó édesapa, borzalmas családi titkok, és számos csavar a történetben, amitől nagyon jól működik az Outer Banks sorozat története, ami folyamatosan fenntartja az izgalmat és a kíváncsiságot a sorozat nézői számára.

Az Outer Bankshez hasonló filmek és sorozatok:

  • Egy pörgős nyár
  • A búvárklub
  • Én és a Walter fiúk
  • Egyikünk hazudik
  • A Társadalom

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!