Sallai Nóra állapotáról újabb hírek érkeztek, Dudás Miki édesapját kegyetlenül megverték

Sallai Nóra a Jóban Rosszban nővéreként
Sallai Nóra a Jóban Rosszban nővéreként
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia még múlt hét pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet. Sallai Nóra állapota azóta is kritikus, férje pedig teljesen összetört a tragédia miatt. Dudás Miki édesapját hat férfi kegyetlenül megverte egy benzinkúton. A rokkantnyugdíjas férfi azóta kómában fekszik. Tekintse meg a héten történt legfontosabb bulvár híreket!
Vágólapra másolva!

Sallai Nóra súlyos balesetet szenvedett

Az egész országot megrázta a hír, mikor múltét pénteken kiderült, hogy a Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia súlyos balesetet szenvedtek Alsónémediben. A színésznő és gyereke egy szürke Opelben utaztak, és épp egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött.

Sallai Nóra
Sallai Nóra pénteken szenvedett súlyos balesetet
Fotó: Csiky Gergely Színház 
  • Sallai Nóra és kisfia felépüléséért szorít az egész ország 

 Sallai Nóra és kisfia két külön kórházban fekszenek az intenzív osztályon. Állapotuk kritikus, ezért irányított véradást is szerveztek számukra. A színésznő férje, Bence a tragédia után annyira összetört, hogy állítólag még a munkájával is felhagyott. Azonban nemcsak ő, de kollégái, több hazai sztár megrendült, és mindannyian abban bíznak, hogy a színésznő minél előbb felépül. Sallai Nóra egyébként fejlődési rendellenességgel, pitvari sövényhiánnyal született, amit még korábban meg kellett operálni. Felnyitották a mellkasát, a húszcentis heg pedig azóta is emlékezteti a történtekre és az azt követő borzalmas időszakra a színésznőt.

Az Origónak egy orvos is megszólt a gyerekkori betegségéről, amiről itt tud bővebben olvasni. 

A folytatásért lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!