Sallai Nóra tragédiája: borzasztó hírek jöttek a kórházból

Sallai Nóra
Sallai Nóra
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Az egész országot megrázta a Jóban Rosszban színésznőjének tragédiája: szeptember 27-én derült ki, hogy ötéves kisfia nem élte túl a brutális balesetet. Sallai Nóra még kórházban, életéért orvosok küzdenek, de sajtóhírek szerint kicsit jobb állapotban lehet. Ezt történt a héten a hazai sztárvilágban - összefoglaló.
Vágólapra másolva!

Az egész országot sokkolta, amikor kiderült, hogy Sallai Nóra, a Jóban Rosszban című sorozat színésznője és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedtek. A baleset szeptember 27-én Alsónémediben történt – a színésznő és gyereke egy szürke Opelben utaztak, és épp egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra. Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött.

Sallai Nóra
Sallai Nóra
Fotó: TV2

A becsapódás következtében a színésznő Opelje felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai közé szorultak. A színésznő is kisfia is azonnal kórházba, az intenzív osztályra került. Október 7-én este érkezett a drámai hír: az ötéves gyerek nem élte túl a balesetet

Sallai Nóra karambolját még vizsgálják 

Sokan találgatják, hogy vajon mi vár a színésznőre, ha magához tér, és kérdéses az is, hogy a nyomozás során felelősnek találják-e őt is a balesetben, vagy csak a száguldó BMW sofőrjét. Már több szakértő is megszólalt azzal kapcsolatban is, hogy Sallai Nóra vétkes lehetett-e az ütközés miatt, amikor balra kanyarodott az alárendelt útról, azonban legtöbben a BMW sofőrjét hibáztatják, hiszen a gyorshajtás nagy mértéke valószínűbb, hogy őt teszi felelőssé. Sallai Nóra gyermekének gyilkosa nem elérhető, a rokonok pedig mentegetni próbálják a fiatalokat.

Sallai Nóra állapotáról és a további fejleményekről itt olvashat.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!