Súlyosan megsérült a TV2 sztárja

Cynthia
Vágólapra másolva!
Cynthia nyáron hőgutát kapott, ezt egy Instagram-történetben árulta el a minap. A Kísértés sztárja a mai napig szenved a következményektől.
Vágólapra másolva!

A TV2 Kísértés című műsorának egyik szereplője, Cynthia egy Instagram történetben árulta el a minap, hogy nyáron hőgutát kapott, aminek a következményeit a mai napig viseli - vette észre a Ripost.

Cynthia
Cynthia problémái nem szűntek meg teljesen
Fotó: Instagram.com/csinszja/

A celeb úgy fogalmazott, kissé felelőtlen volt!

Nyilván nem hittem abban, hogy én is leéghetek a nyáron, vagy lehet a felelőtlenségemből komolyabb bajom, viszont annyira vagány voltam, hogy sikerült hőgutát kapnom.

 "A hőguta tünetei nyilván már elmúltak, de annyira megégett a fejbőröm, hogy ennek a következményeivel azóta is küzdök” – árulta el a Kísértés sztárja, aki a bejegyzés közzétételekor éppen fodrásznál volt. Szeretnének végre megoldást találni a problémára.

A hőkimerülés és a hőguta kifejezéseket gyakran összekeverik.

 Szakemberek szerint ahelyett, hogy két különböző dologról lenne szó, inkább két különböző súlyossági fokozatot jelentenek, amelyek a testünk felhevülésével kapcsolatosak. Tehát hőguta vagy hőkimerültség? Hogyan történik és hogyan lehet őket felismerni? 

A tudósok összeszedtek néhány tippet a biztonságos nyárhoz:

  • Mi az a hőkimerülés?
  • Mi az a hőguta?
  • Mit tegyünk és ne tegyünk?
  • A hőkimerülés és a hőguta elkerülése

A kérdés hőguta vagy hőkimerültségről van szó? Mindkettő hővel összefüggő betegségek. A nyári hőség, sok napsütés vagy a szélsőséges hőhullámok túlmelegíthetik a szervezetet, ami napszúráshoz, hőkimerüléshez vezethet és életveszélyes állapotot idézhet elő. Ez egy olyan hőséggel összefüggő betegség, mint a hőkiütés, a hőséggörcs vagy a hőguta.

Amint arról korábban írtunk, Cynthia nagyon gyorsan elcsavarta Gergő fejét a TV2 műsorában. Ő volt az egyik legrámenősebb kísértő. Véget ért a TV2 reality műsora, melyben a férfi kísértők közül Norbi volt az, aki miatt majdnem tönkrement Inge és Lóri kapcsolata. A Kísértés szereplője az Origónak mesélt a lányhoz fűződő viszonyáról, randizásról, párkapcsolatokról, sőt, még Lórinak is üzent. Brigi és Máté már össze is költöztek, sőt már a gyerekvállalás is szóba került közöttük.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!