Zodiákus gyilkos és kisvárosi horror: Top 10 streaming premier

Hétköznapi horror
Hétköznapi horror
Fotó: IMDb
Vágólapra másolva!
Október 21. és 27. közt is sok premier volt és lesz a streamingszolgáltatók oldalain. Tovább kutatják, ki volt a Zodiákus gyilkos, de láthatjuk, hogyan működik egy baseballcsapat és egy világhírű rockzenekar is. Top 10 streaming premier.
Vágólapra másolva!

A napokban is több premier lesz a streamingfelületeken. Kiderül, hogy csendes amerikai települések hogyan váltak évszázadok során horrorisztikus, rejtélyes történetek helyszínévé, képernyőre kerül egy misztikus spanyol sorozat, megismerhetünk egy különleges képességű tinédzsert, egy világhírű rockzenekart és egy baseballcsapatot is. Top 10 streaming premier. 

Top 10 streaming premier
Top 10 streaming premier
Fotó: IMDb 

Top 10 streaming premier

Mindent a gyerekekért (The Disappearance of Kimmy Diore, Les enfants sont rois) – 1. évad (minden rész), október 23. Disney+

Amikor fényes nappal elrabolnak egy hatéves kislányt, Kimmyt, Sara Roussel nyomozónak a közösségi média - számára ismeretlen - világában kell nyomoznia. A munkája során közel kerül Kimmy édesanyjához, olyan titkokra bukkan, amelyek kétségessé teszik a valódi tettes kilétét.

Mindent a gyerekekért
Mindent a gyerekekért
Fotó: Youtube

A sorozat producerei Judith Havas és Victor Rodenbach voltak, a főbb szerepekben Alexis Volis, Doria Tillier és Géraldine Nakache látható.

Selenkay (Selenkay) – 2. évad (minden rész), október 23. Disney+

A 16 éves Sofía, miután szülei munkája miatt folyton utazott, stabilitásra vágyik: iskolába akar járni és barátokat szerezni. Amikor Río Vivóba, egy hegyvidéki kisvárosba költöznek, végre megkapja, amire vágyott, amíg a vízhez kötődő különös képessége veszélybe nem sodorja a nehezen elért, hétköznapi tinédzser életét.

Selenkay
Selenkay
Fotó: IMDb

Főszereplők: Gina Mastronicola, Manuel Ramos és Alejandro Paker.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!