Tóth Andi: Csak azt hallottam, mekkora f.sza van!

Tóth Andi
Tóth Andi
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Tóth Andi most az RTL Klubon trágárkodott, de nyilvánvaló, hogy a káromkodás sem menti meg a vergődő műsorát.
Vágólapra másolva!

A sokak által már megunt, élvezhetetlen és önismétlő X-faktor legutóbb épp azzal próbált nézőket szerezni, hogy káromkodó fiatalokat mutatott, akik úgy gondolták, hogy - ha már nem tudnak énekelni - "rappelnek", persze trágár szövegekkel, mert az bizonyára vagánynak tűnik. Tóth Andi az egyik produkció után így reagált: „Azt a k.rva! Csak azt hallottam, hogy mekkora f.sza van! Tizenéves srácok ne énekeljenek már arról, hogy mekkora f.szuk van!"

Tóth Andi
Tóth Andi 
Fotó: Instagram 

Az, hogy ilyen színvonaltalan jelenetek is adásba kerülhetnek, csak annak a jele, hogy  az RTL Klub kétségbeesve küzd a nézőkért, ezúttal trágárkodó "rapperekkel" és zsűritagokkal.

Tóth Andi korábban is trágárkodott már 

Mint írtuk, Tóth Andinak nem úgy sikerült elindítani saját vállalkozását, ahogy azt szerette volna. Sok negatív kritikát kapott méregdrága pólói és ruhái miatt (melyeket állítólag saját maga tervezett), ezt nehezen viselte. Egyszer nagyon ideges lett az őt ért támadások miatt, ezért meggondolatlanul cselekedett, komoly következményei lehetnek a kirohanásának.

Trágársággal nem lehet nézettséget hozni 

Az év 40. hetében az öt legnézettebb műsorból négyet a TV2 adott, a teljes lakosságban a Megasztár nyerte a hetet közel 900 ezer nézővel. 

A múlt hónap remekül sikerült a TV2-nek és a TV2 Csoportnak egyaránt: mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+), teljes napon és főműsoridőben is nyert szeptemberben. Kiemelkedően teljesített az Ázsia Expressz, nem talált legyőzőre A kísértés, a Megasztár pedig letarolta a heti nézettségi listákat.

Hétfőtől a TV2-n a hétköznap esti műsorsávban változások leszek: október 14-én elindul a Séfek séfe legújabb évada, amiben Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András keresik a jövő ígéretes konyhaművészét, valamint a második műsorsávban érkezik a tavalyi év egyik legmegosztóbb reality-je, a Kőgazdag fiatalok második szezonja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!