Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Másfél hónappal a gyerekük születése után szakított Szegedi Fecsó és a párja

Géczi Bea és Szegedi Fecsó még együtt
Géczi Bea és Szegedi Fecsó még együtt
Fotó: Instagram/Géczi Bea
Vágólapra másolva!
Szakított Géczi Bea és Szegedi Fecsó – derült ki a nő legújabb Instagram-posztjaiból.
Vágólapra másolva!

Szegedi Fecsó párja, Géczi Bea egy Instagram-sztoriban közölte, hogy betelt nála a pohár, szakított a korábbi realityszereplővel. Mint írta, Szegedi Fecsónak fontosabb volt szerinte a bulizás, mint a gyerekei.

Különválnak az útjaink… sajnos a buli, pia fontosabb neki, mint a gyerekei.

Nem tűrök tovább! Eleget tűrtem! Itthon vagyok a 6 hetes babánkkal, aki a kórházból jött haza. De apucinak fontosabb volt lejáratni!" – olvasható Géczi Bea posztjában, ahol a következő dián a kórházi ágyon fekvő kisfiúról is látható egy fotó.

Géczi Bea posztja
Így kezdődött Géczi Bea posztja
Fotó: Instagram/Géczi Bea / Instagram/Géczi Bea

"Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a beteg, 6 hetes gyerekem… és még büszkén posztolgatok boldogan. Melyik szülő tud ilyenkor nevetni? Jól érezni magát? Aki képes elutazni és itt hagyni a 6 hetes babáját, aki egy hétig kórházban volt és még le is járat… az viselje a következményeit! A gyerekek az elsők, bármi is történjen. De 

Fecsó, te érezd jól magad, amíg én a beteg fiaddal itthon szenvedek!

Nem kívánom senkinek azt, amit az elmúlt hetekben átéltem! Apuci meg egyszer bejött a kórházba a 6 nap alatt. Volt más dolga biztos" – folytatta Géczi Bea, aki a végén annyit még hozzátett, hogy "már jól van a pici", otthon van vele.

Áprilisban született a második gyerekük

Géczi Bea és Szegedi Fecsó második gyereke április közepén született meg, amiről a pár még együtt számolt be az Instagramon – később pedig azt is elárulták, hogy a baba az Evron nevet kapta. Az első közös gyereküknek szintén különleges neve van, Elliotnak hívják: 2022 őszén született az Egyesült Államokban, de rajtuk kívül mindkét szülőnek van egy-egy fia a korábbi kapcsolatából is.

Szegedi Fecsó korábbi felesége Vasvári Vivien volt, akivel együtt váltak ismertté a Feleségek luxuskivitelben című realitysorozatban. Az ő közös gyereküket Edwardnak hívják, de azóta Vasvári Viviennek is született más partnertől gyereke.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről