Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A kánikulában Ördög Nóra is megszabadult a ruháitól - képek

Vágólapra másolva!
A TV2 műsorvezetője remek formában van, amit most bikiniben is megmutatott.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra is nagyon élvezi a forró, nyári napokat: most egy albumnyi képpel rukkolt elő, melyeken fürdőruhában és bikiniben is megtekinthető - a képek közt a kis, fehér nyíllal lehet lapozni.

Óriási meglepetés: Ördög Nóra is a Megasztár műsorvezetője lesz

A napokban Tilla az Instagram-oldalán közölte, hogy idén Ördög Nórával vezeti majd a Megasztárt. "Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztárt Ördög Nóra!  Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!" - írta oldalán a TV2 sztárja, a videóban pedig a műsorvezetőtársa is megszólalt.

"Én egy titkos összetevője voltam ennek a dolognak, mert Tilláról mindenki tudta, egyértelműen. A Megasztár az összefonódik a te neveddel"– mondta a társát ölelgetve Ördög Nóra.

Ritka, fotók, kerültek, elő, a, Megasztár, hőskorából,
Tilla neve biztos volt
Fotó: TV2 / TV2

Már a zsűri névsora is nyilvános

Számos találgatás napvilágot látott az elmúlt hetekben arról, hogy kik zsűriznek majd az idén visszatérő Megasztárban. A tehetségkutató zsűrije, ahogy azt már a nézők megszokhatták, ötfős lesz, tagjai pedig a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan telt házas nagykoncertet adtak, arany- és platinalemezek, valamint díjak sorát zsebelték be az évek során.

2024-ben a Megasztár legendája újraéled, mi pedig arra törekedtünk, hogy a lehető legrátermettebb, legméltóbb zsűrit ültessük egy asztalhoz.

Úgy vélem, erre az ötfős csapatra igazán büszkék lehetünk. Nagy várakozással tekintünk a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe van" - nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A közös munka pedig már el is kezdődött.

Lapozzon, nézze meg, ki kapott még munkát a TV2 népszerű műsorában!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről