A Két duci hölgy 13. részében karácsonyi finomságok elkészítését leshetjük el. Clarissa és Jennifer ezúttal egy katedrális 16 tagú fiúkórusának főz Szentestére vacsorát. Előételnek aszpikos tojáspástétom készül ajókával, főételnek jöhet az elmaradhatatlan töltött libasült, majd desszertként - kevésbé hagyományőrző módon - meglepetésnek: fagylaltbomba.
A libasült elkészítése előtt ellátogatunk egy valódi libafarmra, ahol a madarak igazi füvön kövérednek meg. Elkészítésükkor megtudhatjuk, hogy mitől lesz a liba bőre igazán jó ropogós. A libasült mellé colmet rot col -t főzünk, egy vöröskáposztás-melaszos köretet. A végén a fagylaltot pedig egy igazi muzeális értékű, 1920-as évekből származó fagylaltgépben készítjük el. Jó étvégyat!
Amerikai ismeretterjesztő filmsorozat
December 24. 20:40