Férje mentette ki a cápatámadás után a 35 éves texasi anyát

cápatámadás, Lindsay Bruns, Florida
Vágólapra másolva!
Egy 35 éves nőt június 29-én érte cápadtámadás, amikor a tengeren hajózótt a férjével. A nő a hajó orráról ugrált a vízbe, amikor a férje egy szokatlanul nagy csobbanást hallott és amikor odaszaladt megnézni, hogy minden rendben van a feleségével, azt látta, hogy minden csupa vér körülötte.
Vágólapra másolva!

A férj rémületen vette észre, hogy vért lát a vízben, miután egy cápa kiharapott egy darabot a felesége lábából - írja a DailyStar.

Luke Bruns lemerült a tengerbe, hogy súlyosan sérült feleségét kiemelje a hajóra, miután a cápatámadás során felesége a csípőjétől a térdig érő sebet szerzett.

A férj egy hatalmas csobbanást hallott, ami túl nagy volt ahhoz, hogy a felesége okozta volna.

A nő, aki egy 7 és egy 5 éves kislány édesanyja a floridai Lower Keysben nyaralt a családjával, amikor a cápa megtámadta.

"Mindent összevetve jól van" - mondta a férj. A traumatológus csapat bízik a teljes felépülésben - tette hozzá Lindsay-ről, akinek

11 vérátömlesztésen és három műtéten esett át.

Az orvosok azért küzdenek, hogy megmentsék a Lindsay jobb lábát a cápa hatalmas harapása után.

- mondta a férj. "Most már csak arra várunk, hogy lássuk, mindez megmarad-e. Eddig minden rendben van."

A nő, a támadás előtt többször is a vízbe ugrott a hajóról. Aztán egy szaltó utána a férje egy hatalmas csobbanást hallott, miután odasietett, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e

a véres víz látványa fogadta, és a mélyből előbukkanó, segítségért kiabáló felesége.

A férfi ekkor beugrott a vízbe, és kimentette feleségét. Csak ezután látta meg a nő jobb lábán a nagy sebet, amely cápatámadásra utal - áll a jelentésben.

A beszámolók szerint az áldozat lábából spriccelt a vér, Luke néhány kötélből rögtönzött érszorítót készített, hogy elállítsa a vérzést.

A címlapi kép illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről