A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Újabb váratlan fordulat a perui ufómúmiák ügyében

Vágólapra másolva!
Emberi maradvány, idegen lény, szimpla baba. Már mindent lehetett hallani róluk.
Vágólapra másolva!

Peruban űrlénymúmiákat találtak, és a felfedezés kapcsán számos vizsgálatot végeztek, amelyek újabb és újabb eredményeket hoztak. Legújabb fejleményként kiderült, hogy a maradványok biztosan nem emberiek. 

Ez teljesen ellentmond annak az állításnak, amit egy törvényszéki szakértő tett az év elején, miszerint a Nazca régióban talált "leletek" valójában csak babák, amelyeket papírból, ragasztóból, fémből, valamint emberi és állati csontokból készítettek mesterségesen.

Az ufómúmiák ügye 2017 óta húzódik, akkor biztosak voltak benne, idegenek maradványaira leltek azoknak hosszúkás koponyája és három ujjú kezei miatt. Nos, úgy néz ki, ez mégis igaz lehet minden eddigi hiedelemmel ellentétben. 

Ez az újabb fejlemény pedig azután láttak napvilágot, hogy Joshua McDowell, egy kolorádói férfi, aki korábban ügyészként dolgozott megvizsgálta a múmiák ujjlenyomatait. 

Az eredmény pedig a következő lett:  egy emberi lenyomattal sem egyeznek a múmiákról vett mintavételek - írja a Bors.

Ügyész voltam, jelenleg bűnügyi védőügyvéd vagyok. Sok ujjlenyomatot láttam már. Ezek pedig nem klasszikus ujjlenyomatok voltak. María (az egyik így elnevezett ufómúmia) mintái egy emberi ujjlenyomattal sem mutatott egyezést

- emelte ki.

Hozzátette azt azért nagyon korai és felelőtlen lenne kijelenteni, hogy milyen múmiákról lenne így szó, amelyekre a perui sivatagban leltek rá - írja a DailyStar.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!