A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Térdig érő vízben támadt egy turistára egy cápa Floridában

Vágólapra másolva!
Szokatlan cápatámadás történt Florida partjainál a Függetlenség Napján. Egy férfi a sekély vízben játszott, amikor a ragadozó megharapta.
Vágólapra másolva!

A FOX azt írja, hogy július 4-én, a Függetlenség Napján egy ohiói turista épp a térdig érő vízben focizott, amikor megtámadta egy cápa.

A 21 éves férfit a cápa a jobb lábán harapta meg a délutáni órákban. 

A férfit a cápatámadás után azonnal kórházba szállították, sérülése nem volt életveszélyes.

Érdekesség, hogy ezen a napon nem ez volt az egyetlen cápatámadás az Egyesült Államokban: Texasban négy ember is megsérült a ragadozó miatt, ott délelőtt történt a támadás egy grillbár közelében a South Padre szigeten.

Érdekesség, hogy Floridát tartják a cápatámadások otthonának, ugyanis itt szokott a legtöbb "ki nem provokált" ilyen jellegű támadás.

Idén már több cápatámadásról is beszámolt az Origo: januárban a Bahamákon egy 10 éves fiúra támadt cápa, egy hónappal azután, hogy ugyanitt halálos kimenetelű támadás történt. Februárban Nyugat-Ausztráliában is cápa támadt emberre, akkor egy tigriscápa egy 40 év körüli nőt harapott meg. Az elmólt évek egyik legbrutálisabb cápatámadása június végén történt, amikor Floridában egy ötgyermekes családapát falt fel egy cápa.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!