Szilveszteri ajánlataink

Vágólapra másolva!
Közeledik a szilveszter, itt az utolsó alkalom biztosítani az év felejthetetlen búcsúztatását. Akár egy néhány napos autobuszos kiruccanásra, akár egy több hetes trópusi luxustelelésre használná az évvégi pihenést, ajánlataink közt egyaránt talál kedvére valót.
Vágólapra másolva!

Koccintás Párizsban - 4 éjszaka, 156 900 Ft/fő

Az év végét Párizsban tölteni felejthetetlen élmény. Az öt napos túra során magyar idegenvezető segítségével tekintheti meg a francia főváros nevezetességeit, az Eiffel tornyot, a Notre-Dame székesegyházat, a Diadalívet, valamint fakultatív kirándulás keretében lehetőség van a Versailles-i kastély meglátogatására is. Szilveszter éjszakáján gálavacsora a szállodában.
További részletek

Rab-szigeti óévbúcsuztató - 4 éjszaka, 39 900 Ft/fő
A dalmát tengerpart egyik legszebb szigetét nem csak a nyári napsütésben érdemes felkeresni. A téli Rab is számtalan szépséget rejteget, a sziget apró városkái ilyenkor, a turisták hada nélkül még hangulatosabbak. 31-én este szilveszteri gálavacsora, zenével és táncos mulatsággal.
További részletek

Római séták szilveszterkor - 3 éjszaka, 81 900 Ft/fő
2004 legvége és 2005 legeleje az olasz fővárosban, három csillagos szállodában, reggelivel. Lehetőség van fakultatív program keretében, magyar idegenvezetővel felfedezni az Örök Város leghíresebb látványosságait, a Trevi kutat, a Vatikáni Múzeumot, a Szent Péter bazilikát és a Pantheont. Szilveszter este műsoros vacsora a szállodában.
További részletek

Szilveszter Cipruson - 6 éjszaka, 144 900 Ft/fő
Egy hetet tölthet Aphrodité szigetének fővárosában, Larnacában 2004-2005 fordulóján. A pálmafák között köszönteni az új évet igazán különleges élmény. Cipruson ilyenkor is szinte garantált a szikrázó napsütés, fakultatív kirándulás keretében meglátogathatóak a sziget nagyobb nevezetességei, Paphosz és Nicosia. Szilveszter este hangulatos szilveszteri parti a szállodában.
További részletek

Évvége Kubában - 13 éjszaka, 519 900 Ft/fő
Az igazi évvégi különlegességre vágyóknak ajánlható igazán a kéthetes kubai pihenés. A szivar és a rum hazájában ilyenkor is süt a nap, a meleg tengerben pedig fürödni is lehet. A szállodák minden luxussal felszereltek az úszómedencéktől a diszkóig. Fakultatív kirándulás keretében ellátogathat a pezsgő fővárosba, Havannába vagy egy igazi indián faluba is.
További részletek

Száztornyú Prága, szilveszterkor - 3 éjszaka, 63 900 Ft/fő
Töltse a szilvesztert a középkori hangulatú Prágában! A Károly-híd, a Hradzsin vára, a Zsidónegyed, a zegzugos utcák által szabdalt óváros egyaránt teljes pompájukban csillognak az év legvégén. Fakultatív kirándulás keretében lehetőség van felkeresni Közép-Európa egyik leghíresebb fürdővárosát, Karlovy Vary-t is. December 31-én este pezsgős gálavacsora a szálláshelyen.
További részletek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!