A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Svájcba csábítják a nőket a foci vb idejére

Vágólapra másolva!
Svájc újabb exportslágert fedezett fel: a férfiakat - hangzott el a Gerbeaud Házban tartott szerdai tájékoztatón, amelyen egyebek között azt ismertették, hogyan csábítják országukba a nőket a futball világbajnokság idején.
Vágólapra másolva!

Mivel az elkövetkező futball világbajnokság ideje alatt számos hölgy érezheti majd magát világszerte elhanyagolva, reklámfilmet forgattak, amelyben szexi svájci férfiak mutatják be az ország szépségeit - amint arról Urs Weber, a svájci idegenforgalmi hivatal vezetője beszámolt a szerdai budapesti tájékoztatón. A reklámfilm fő üzenete: "Kedves hölgyeim, töltsék a világbajnokság idejét ott, ahol a férfiak kevesebbet foglalkoznak a futballal, és annál többet Önökkel".

A nők számára készített kampány fő szereplői férfimodellek, többek között a jelenlegi Mister Svájc, Renzo Blumenthal földművelő. A film szereplői tipikus svájci foglalkozásokat testesítenek meg. Van köztük sportos, izmos hegymászó, erős alpesi pásztor de felvonó kezelő is. A filmnek már első vetítésénél óriási sikere volt.

A hölgyek számára külön turisztikai programcsomaggal készül a svájci idegenforgalom, amelynek egyre fontosabb piaca Magyarország. Tavaly Svájcból 17 százalékkal érkeztek többen Magyarországra, mint a megelőző évben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!