A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic

High-tech fülvédő síelőknek

Midland BT SKI, iPhonera csatlakoztatható fülmelegítő síelőknek
Vágólapra másolva!
A Midland, audio-eszközök gyártásával foglalkozó cég új kütyüt fejlesztett ki síelők és snowboardosok részére. A fülhallgatóhoz és plüss fülvédőhöz hasonló BT SKI a legmodernebb bluetooth technológiával működik és lehetővé teszi viselőjének, hogy síelés közben anélkül telefonálhassanak, hogy iPhone-jukat a kezükben tartanák.
Vágólapra másolva!

A high-tech fültyűről az iPhone-okon, vagy iPod-okon lévő zeneszámokat is hallgathatjuk, ráadásul a lejátszás irányításához sem kell kézbe vennünk a telefont. Két darab Midland BT SKI készlet egymással párosítva kommunikációs rendszerként, walkie-talkie-ként is funkcionálhat, sőt az eszköz GPS-hez is csatlakoztatható.

A BT SKI-t a sisakra rögzítve érdemes hordani, de sisak nélkül is viselhető. A kényelmet és a komfortérzetet szolgálja az AGC funkció, amely a mindenkori háttérzajnak megfelelően szabályozza a fülünkben szóló zene hangerejét.

A BT SKI-t egy töltéssel kb. nyolc óráig használhatjuk folyamatosan és autóban, hálózati adapterről, vagy usb-ről is tölthető. A fülvédő nem tartozik az olcsó darabok közé, az Apple Store-ban 42 029 forintért vásárolható meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!