A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Luxushotel épül a gyönyörű horvát szigeten

Vágólapra másolva!
A split régió turisztikai szervezete bejelentette, hogy egy dubaji cég révén ötcsillagos szálloda épül Hvar szigetén. 2013-ra el is készül a tervek szerint.
Vágólapra másolva!

Az új szállodát Stari Grad közelében 150-200 szobásra tervezi a dubaji Arqaam Capital Investment Fund, és egy igazi luxus komplexum részét képezi majd. A hotel mellett ugyanis mintegy száz luxusvilla is fel fog épülni, amelyek összértéke 100 millió eurót tesz ki. De lesz étterem, wellness központ, szabadidős park és néhány üzlet is, így a vendégek teljes kényelemben tölthetik majd nyaralásukat.

Forrás: AFP
Hvar nagyon szép

A komplexum összesen 800 ággyal fog rendelkezni, és egy dél-afrikai lánc, a Kerzner International Resorts fogja menedzselni, amely a Bahamákon, a Maldív-szigeteken, Dubajban és Mexikóban is több szállodát irányít. A hotel a tervek szerint már jövőre fel fog épülni, és állítólag tökéletesen fog illeszkedni Hvar szigetének mediterrán környezetébe. Vagyis amellett, hogy elegáns lesz a hotel, energiatudatosan fogják építeni.

Forrás: [origo]

Hvar sokak szerint a világ egyik legszebb szigete, így nem véletlen, hogy éppen itt kezdenek nagyszabású építkezésbe dubaji befektetők. Stari Grad pedig Horvátország legrégebbi városa, amely igen népszerű a turisták körében és kulturális értékekben is bővelkedik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!