A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bringásbarát hotel nyílik Visegrádon

Borozás a GPS-es bringatúrán, kerékpár, túra, balaton, borkóstolás, idegenvezetés
Vágólapra másolva!
Befejeződött Visegrádon a Patak Fogadó és Étterem felújítása, ami ezentúl négycsillagos, harminc szobás, kerékpárosbarát szállodaként fogadja a vendégeket. A mellette kiépített futópályát erdei fitnesz ligettel kötötték össze, a hegyoldalban pedig íjászpályát alakítottak ki. Holnap várják az első vendégeket.
Vágólapra másolva!

Forrás: Vinociped Kft.

Az 1972-ben még Patak Borozóként, majd 2000-től Patak Fogadó és Étteremként működő évtizedes vendéglátó hagyományokra támaszkodó létesítmény a család harmadik generációjának vezetése alatt augusztus elejétől fogadja vendégeit.
Az Apátkúti patak melletti szálloda előtt az út szélén kerékpárosoknak kialakított Bringa Stop nyújt szerelési, tisztítási lehetőséget, valamint térkép áll rendelkezésre a kerékpárútvonalak áttekintéséhez. A futópályával egybekötött erdei fitnesz liget az országban egyedülálló módon szabadtéren, a hegyoldalban áll a vendégek rendelkezésére. Az eszközök időjárástól függetlenül, minden évszakban elősegítik a sportolni vágyó vendégek pihenését, feltöltődését.

Egyedi tervezésű íjászpályát alakítottak ki a szálloda feletti hegyoldalban. Az íjászpálya szomszédságában található a boszorkánykonyha, ahol számos kézműves és gyermek programot rendeznek majd. A szállodában nagy hangsúlyt kapnak a szabadtéri programok: kerékpáros és gyalogos túrákat alakítottak ki, hogy a vendégek közelebbről megismerhessék Visegrád természeti kincseit, túraösvényeit, növényeit, és élővilágát. A tervek szerint a jövőben a szálloda wellness részleggel is bővül majd-írja a turizmusonline.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!