A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ingyen lehet netezni a ferihegyi reptéren

Magyar Telekom, laptop, mobilnet, pr-képek
Vágólapra másolva!
A budapesti repülőtér teljes induló utasforgalmi területén elérhetővé vált a vezeték nélküli internetkapcsolat az utasok számára. A 2A és a 2B terminál indulási szintjén, valamint a SkyCourtban mostantól ingyenes internetelérést biztosít a Budapest Airport.
Vágólapra másolva!

December végétől szinte teljes a vezeték nélküli internetlefedettség a Budapest Airport termináljain. Az indulási csarnokokban, valamint a tranzit területén, összesen több tízezer négyzetméteren vált elérhetővé a wifiszolgáltatás a budapesti repülőtéren - közölte a Budapest Airport szóvivője. A vezeték nélküli internet mostanáig csak a SkyCourt tranzit területén volt elérhető.

A bud:free wifi és a bud:skycourt free névre keresztelt hálózatokon ingyenes szolgáltatást nyújt a Budapest Airport az utasok számára. A kiválasztott hálózaton két órán át akár megszakítás nélkül internetezhet a felhasználó.

A fejlesztés egyelőre csak az elutazó utasok útvonalain és váróhelyiségeiben elérhető, tapasztalatok szerint az érkező utasok a lehető legkevesebb időt töltik a repülőtéren.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!