A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fizetős lett a reptéri poggyászkocsi

csomaglopás, reptéri lopás, bőrönd, poggyász,
Vágólapra másolva!
A Budapest Airport 2013. május 15-ével a teljes poggyászkocsi állományt lecserélte, amellyel együtt egy teljesen új, fizetős rendszert vezettek be - derül ki a repülőtér honlapjáról.
Vágólapra másolva!

A régi, már kopottas és megfogyatkozott számú csomaghordó kocsik helyett 300 darab vadonatúj, modern, formatervezett kocsi kerül telepítésre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. Terminálján. Az új kocsik könnyebbek és a méretük is ideálisabb, aminek köszönhetően sokkal egyszerűbb velük a manőverezés- áll a közleményben.

A kocsik a repülőtér négy pontján a részükre telepített tároló sínekben állnak az utasok rendelkezésére: a 2A és 2B Terminál érkező szintjének poggyászkiadó terében, valamint a Terminál parkolóban a két terminál előtti feljárók közvetlen közelében. A sínek mellé kihelyezett automaták csak a bérleti díj megfizetése ellenében engedik a csomagszállító kocsik elvételét. Egy kocsi szolgálatba állítása 300 forintba vagy 1 euróba kerül. Az automaták egyelőre érmével és papírpénzzel működnek, de hamarosan bankkártyát is elfogadnak majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!