Vidéki élmény cégek számára: Önt is várja a Béni Family Wine Farm

Vágólapra másolva!
Konferenciákra, tréningekre és kikapcsolódásra is ideális helyszín a Béni Family Wine Farm, amely Budapesttől mindössze 30 percre, idilli környezetben várja vendégeit.
Vágólapra másolva!

Mit szólna hozzá, ha egy hangulatos vidéki farmon, szőlőtőkék között fogadhatná üzleti partnereit? Ha egy varázslatos helyen, a legmodernebb technológiával felszerelt konferenciateremben tárgyalhatnának? Ha a megbeszélések után friss, helyi alapanyagokból készült fogásokkal és minőségi borokkal kínálhatná őket? Ne keressen tovább: a Béni Family Wine Farm a nagyvárosi nyüzsgéstől távol, meghitt és idilli környezetben szeretettel várja Önt és vendégeit.

Forrás: Béni Family Wine Farm

Valódi feltöltődést kínál a festői környezet

A családi borászat ideális helyszín üzleti találkozóhoz, céges elvonuláshoz vagy családi összejövetelhez egyaránt: kényelmes és pihentető légkört biztosít mind egyéni, mind üzleti célból érkező vendégei számára. Akkor sem kell aggódnia, ha hosszúra nyúlna a program: egy pohár házi szörp vagy minőségi bor mellett, a pincehelyiségben vagy a szaletliben akár késő estig folytatódhat a találkozó. A farm hangulatos, ám minden kényelmi eszközzel felszerelt, igényesen berendezett kunyhói pedig akár húsz fő elszállásolására is alkalmasak. A helyszín autóval könnyen megközelíthető: Budapesttől 30 percre, az M4-es autóút közelében található. A legmodernebb eszközökkel felszerelt tárgyalóteremben nagy sebességű internet és különféle audiovizuális berendezések állnak rendelkezésre, biztosítva az üzleti megbeszélések és tréningek zökkenőmentes lebonyolítását. Munka után pedig, hogy igazán jól essen a pihenés, hamisítatlan vidéki környezetben, festői szőlőtőkék, meggyfák és virágágyások között sétálhatunk, vagy igénybe vehetjük a pezsgőfürdővel, finn szaunával, gőzkabinnal és dézsazuhannyal felszerelt wellness-kunyhót.

Forrás: Béni Family Wine Farm

Gasztrokalandokra hívják az ínyencségek szerelmeseit

A borászatban étterem is működik, ahol megkóstolhatjuk a farmkonyha friss, helyi alapanyagokból készült szezonális fogásait. Szerencsére azoknak sem kell lemondaniuk az ínyenc falatokról, akik vegetáriánusok vagy valamilyen ételérzékenységgel küzdenek: számukra külön menüsorral készülnek.

A békés, nyugodt helyszín ideális körülményeket biztosít családi rendezvényekhez és üzleti programokhoz egyaránt. Kényelmes szállásokkal, finom ételekkel, modern tárgyalótermekkel és lenyűgöző környezettel várja üzleti célból érkező vagy kikapcsolódásra, lazításra vágyó vendégeit a Béni Family Wine Farm, amely valódi vidéki élményt nyújt vendégei számára, szeretettel.

benifamilywinefarm.com

Forrás: Béni Family Wine Farm
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!