Ellopták más helyét a repülőgépen, de végül ők jártak rosszul

repülés, repülőgép, stewardess
Vágólapra másolva!
A személyzet is őket segítette, de aztán valami történt.
Vágólapra másolva!

Amikor az asszony és az azóta már volt férje felszálltak a repülőjáratukra, megdöbbenve látták, hogy egy idős házaspár már kényelembe helyezte magát, és be volt csatolva abba a két ülésbe, ahová a megvett jegyeik szóltak. Amikor a házaspár nem volt hajlandó átadni a helyet, a szolgálatban lévő légiutas-kísérő segítségét kérte az asszony. Egészen elképesztő módon, azonban a személyzet csupán annyit tett, hogy kedvesen mosolyogva megkérdezte a szerencsétlenül járt nőt, hogy az idős házaspár kényelme érdekében beleegyezne-e a helycserébe. 

A kép csak illusztráció
Fotó: unsplash

Az asszonyt annyira felzaklatta az eset, hogy utóbb még a Redditen is megosztotta. "A repülőgép már nagyjából megtelt, és mindenki elhelyezkedett. Amikor a jegyünkön szereplő ülésekhez értünk azt kellett látnunk, hogy egy idős nő és egy férfi már ott ül, és önfeledten diskurálnak egymással. Megnéztem a jegyeinket, hogy hátha elnéztem a számozást, de mikor szembesültem vele, hogy nem, megkérdeztem a párt, hogy melyik ülésen kellene ülniük, mivel ahol éppen ülnek, azok már a mieink. Ők azonban nem voltak hajlandóak arrébb menni, három helyet szereztek a két fenekükre, míg az előttük lévő sorban egy nagyon vékony lány ült az ablaknál. A légiutas-kísérő odajött, és minket kértek meg arra, hogy üljünk át. A férjem azzal érvelt, hogy baleset esetén így nehezebb lesz a beazonosítás, a hostess azonban azt mondta, hogy a névcserét megoldja ő."

Miközben az idős házaspár "hangosan kárörvendett" a győzelmükön, az asszonyt a férje arra biztatta, hogy a lehető leghátrébb döntse az ülést, hogy csökkentse a makacs páros lábterét. 

Ekkor azonban, nagy örömükre, egy másik utas is felszállt a gépre, és elkezdett az idős házaspár melletti egyetlen szabad ülés felé tartani.

Az esetet elmesélő asszony szerint a férfi nagyon nagy darab volt, hosszú raszta hajjal, aki egy bagettet dugott a szájába, miközben az ülése felé tartott a folyosón. Az asszony férje csak mosolygott, amikor rájött, hogy az egyetlen szabad hely az ablakos ülés volt, ami az enyém mellett lett volna. Miután elhelyezkedett, elfoglalta a hely nagy részét, erre az idős házaspár odahívta a légiutas-kísérőt, és elkezdtek dühöngeni, mondván, hogy a fiatalabb pár ellopta a helyüket. Azonban mivel a személyzet tudta, hogy ez nem igaz, mindenkinek a helyén kellett maradnia a hosszú 14 órás repülőút során. Ez végül kész szenvedésnek bizonyult az idősebb pár számára, mivel a férfi folyamatosan kijárkált a mosdóba és italért. 

Forrás: Daily Record

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről