Korban az igazság

Vágólapra másolva!
Bár a legtöbb jelölt huszonéves, akadnak köztük egészen fiatalok és "jó harmincasok" is. Számos vita származhat abból, hogy miképp látja a világot egy tavaly érettségizett fiatal, kinek még szinte fenekén a tojáshéj - és miképp látja a dolgok állását egy 35 éves, kétgyermekes családanya.
Vágólapra másolva!

A korkülönbség már a VV1 során is generált konfliktusokat: a fiatal, kissé naiv Ágika iránt erősen érdeklődő Lorenzo lényegesen többet látott és tapasztalt, mint az énekesnek készülő fehérvári kislány, így sok kérdésben nem tudtak egy hullámhosszra kerülni. Végtelenül bárgyú, jelentéktelen dolgokon is képesek voltak összeveszni, de a Györgyi-Ági viszony sem volt felhőtlen. Ha a VV1 Villa szőke konyhatündére beszólt valamit (te ezt nem értheted, túl fiatal vagy), akkor garantált volt a hosszas duzzogás, látványos elvonulás és morcos sértődöttség.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: klikk a képre!

Az új jelöltek közül hárman is a 35. életévükben vannak, ráadásul ketten közülük kétgyermekes szülők. Vélhetően sok mindent másképp látnak majd, sok mindenben más lesz a véleményük, mint a fiatalabb generációnak - már ha egyáltalán bekerülnek a Villa meghitt falai közé. A három legfiatalabb próbálkozó épphogy túl van a középiskolán. Ők 18 évesek, azaz egyik-másik leendő lakótársuk kétszer olyan idős is lehet, mint ők. A korkülönbség számos esetben jelenthet problémát, hiszen egy lenéző félmosoly, egy türelmetlen legyintés vagy egy kissé megvető félmondat dachoz és sértődéshez vezethet akár egy munkahelyen is - hát még egy mesterséges, zárt világban!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről