Észosztás a szaunában

Vágólapra másolva!
A szauna a lehető legjobb hely, arra, hogy igazán fontos kérdéseket megvitassunk. Így gondolták ezt lakóink is, és izzadás közben elmélkedtek. Komoly világpolitikai kérdések dőltek már el szaunákban. 
Vágólapra másolva!

Lakóink a legnagyobb nyugalommal készülnek az estére, hiszen még nem tudják biztosan, hogy ma megint eggyel többen lesznek. Pandora, Ágica, Frenki és Segal a szaunában fetreng, és mint mindig most is hihetetlen épületes beszélgetést folytatnak.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók

Arról folyik a szó, hogy mi az okosság abban, hogy valaki fizet azért, hogy 14. villalakó lehessen. Ezt a kérdést Pandi veti fel, és Segal, mint mindig, most is megmondja a frankót: "hát az, hogy megismerik az arcát" Pandi megelégszik ezzel a válasszal, és Ágica felé fordul, ott pedig a semmibe mered. Mégiscsak tovább foglalkoztatja a kérdés, mert pár perc múlva, felteszi ugyanezt a kérdést az okos üzletasszonynak is, aki bár választ nem ad, de biztosítja a barna szépséget, hogy ezt ő sem érti annyira.


Frenki arra lenne kíváncsi, hogy két év múlva hol lesznek, tartják, majd a kapcsolatot, vagy lehet, hogy nem, és ha nem akkor annak mi lesz majd az oka? Ágica leszögezte, hogy "akit bent szeretünk, azt kint is fogjuk". Ebben meg is egyeztek. ( Vajon ők nem nézték az előző két szériát?)


Leo és Marcsi a konyhában szorgoskodik, amíg az ápolónő pakolászik, a közgazdász srác édesen mosogat. Hosszú perceket időzik egy lábos tisztává varázsolásával, tehát alapos, mint mindig. Szilvi alszik a nappaliban, Tommyboy pedig valószínűleg a szaunában sütteti izmos testét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről