Délutáni álom

Vágólapra másolva!
A délután a csúcsforgalmat meghazudtolóan csöndesen telt. Szilvi kapott hajfestéket, egy korábbi játék jutalmául, Jenny majd befesti, ígérte, de előtte főzőcskéztek, közben énekelgettek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Leo a délutáni unalom közepette, a tornácon üldögélve feltette a várt kérdést Jennynek: hogy lehet, hogy van, aki még fizet is azért, hogy itt legyen? Ő, ha neki lenne ennyi pénze, biztos, hogy befektetné. A fodrászlány csak mentegetődzőtt, hogy ez nem az ő pénze. Aztán se sokat tudtunk meg róla, csak a friss lakók szokásos szabadkozását adta elő, hogy eleinte nem is értette, mit keres itt, de most már jól van. Jön még kutyára dér, emlékeztette Leo, a nehézségek majd akkor kezdődnek igazán, amikor először kiszavazás lesz. A szőke leányzó csak bólogatott, Leo már csak magának fogadta meg: ő nem fog meglepődni, az lenne a gond, ha meglepődhetne. Aztán a beszavazójukról cseverésztek kissé, Leo sajnálta, hogy úgy jött be, hogy nem tudott elbúcsúzni mindenkitől. A társasághoz csatlakozott Marcsi, de a téma nem változott, így Leo azt hazudva, hogy fázik, bement a konyhába, ahol a főzőcske közben a lányok folyamatosan énekeltek. Rádió híjján, unalmát ez kissé csökkentette. Egy másik beszélgetés folyt közben a kanapén, de ebbe nem kívánt becsatlakozni.

Indián a devianciáiról mesélt: neki még a mai napig a furcsa, amikor apának nevezik, pedig ezt ketten is teszik. Pandora szerint biztos az oka, hogy ő is olyan mint egy gyerek. A rokker aztán azt ecsetelte a renitens kislánynak, milyen az, amikor egy apa mégis próbál valahogy komolyan beszélni a gyerekével. Erre mostanában már akadt példa, pedig korábban még mindent megtett, hogy ne erőltesse rá magát a gyerekére: három éves lánya éjfélkor nyerőgépezett a kocsmában, aztán volt, hogy koncertre vitték iskola helyett. Marcsinak annyira nem tetszett mindez, de nem akart konfrontálódni. Kicsit beszélgettek még a kor kérdéseiről, Indián vénnek tartja magát, az ápolónőnek pedig már volt egy harminchat éves pasija a nyáron.

Ha a többiek nem aludtak volna, az én mesém is tovább tartott volna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről