A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Álmosan indul a vasárnap, legnehezebben Indián és Szilvi szabadul az ágyból. A társaság egyik fele a teraszon, másik fele a nappaliban kezdi a napot. A téma az éjszaka, a raktárnyitás után pedig a menü.
Vágólapra másolva!

Indián közvetlenül lefekvés előtt sajátos show-t adott elő, mintha Oki tanítványa lenne: Ágicát üldözte Villaszerte. A miskolci lány rövid időre átköltözött Leo ágyába, de némi forgolódás után mégis szokásos helyén aludt el. Szilvi és Frenki még a teraszon cigarettázás közben eltervezte a következő légyottot, aztán ők is nyugovóra tértek.

Katka zaklatottan aludt, álmában kiabált: Te vagy az! "Vágom, hogy kiről álmodtam" - jegyzi meg most gondterhelten, de a részleteket nem árulja el. Jenny kifejti, legkésőbb kettőkor le kell feküdnie, mert nem bírja az éjszakázást: "Nagyon fáradt voltam, én nem is aludtam délután!"

Forrás: RTLKLUB

Nyílik a raktárajtó, a fiúk pakolásznak, a lányok falatoznak. Pandora világos nadrágja miatt aggódik, amelyik két mosás után valamilyen rejtélyes okból enyhén zöldes árnyalatban pompázik. Indián kávéért nyafog, de azért így félálomban is lediktálja a listáját: egy szőke, egy vörös és egy mesztic nő.

Katka ujjong, mert jött sütőpor, ezért gyorsan el is határozza, ma sütit készít. "Tejszínes csirkemellet fogok főzni, a felét ananászosan, a felét kukoricásan" - jelenti be Ágica, Indi pedig rögtön vevő egy adag kukoricásra. Ágica most reggelit készít "enni kell" felkiáltással, Katka és Leo segít neki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!