A nagy stratéga

Vágólapra másolva!
Segal tegnapi döntése, miszerint Milót nevezte meg a másik kihívottnak, azóta is viták tárgya a Villán belül és kívül. A találgatásoknak számunkra vége lehet, mert az érintett Csaba előtt kiteregette lapjait.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- Ugye te sem akarod, hogy Milo kiessen? - kérdezte a lovászfiú.
- Ez egy taktikai lépés volt tőlem, ez csak egy csata, amit nem kell háborúként felfogni - szólt a hadvezér válasza, aki mintha tudná az eredményt is.
A nagy stratéga megfontolt és korrekt döntést ígért, hogy ez miért az, azt megpróbálta elmagyarázni.
- Senki sem hozott ide be önéletrajzot, csak az alapján tudok dönteni, ahogy itt egy hónap alatt viselkedett bárki. Szilvi azt kérte tőlem, ismerjem meg, milyen, és én adtam neki egy esélyt.
Aztán moralizálni kezdett, meg előadta, mennyire jól átlátja a játék rendszerét. Hogy van, aki a saját győzelmére épít, van, aki a hibáival tud nyerni, ő csak magát adja, a haverjai véleménye számít csak, azt úgyis ismeri, másra meg nem ad. Nem taktikázik, állítja, mert ő arra épít, hogy ugyanaz marad végig. A csatákba meg felkészülten fog menni.
- Biztos van olyan ember is, aki csak azért fog megjelölni valakit, mert az gyengébb, de én nem ilyen vagyok. Én tudok veszíteni, ezt megmutattam a szumóban is.
Csaba közbevetésére, miszerint hogy is van ez Katka esetében, megvédte magát:
- Ez egy észjáték, ő tudja, hogy mit gondolok róla.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!