Jenny a spion

Vágólapra másolva!
Ma este Jenny-nek is titkos küldetést kellett teljesítenie. Ő lett az est krónikása, így mindig tudnia kellett, hogy hol, miről folyik a szó.
Vágólapra másolva!

Nem volt elég mindenre figyelnie, titkos jelentést is kellett adnia a stábnak, valamelyik kamerába. Mindezt persze úgy, hogy mindvégig titokban kellett tartania kíváncsiskodása valódi okát.

Forrás: RTLKLUB

Századfordulós fotók

Nagy élvezettel vetette magát a munkába. Azonnal felmérte, hogy a Villa melyik szegletében zajlik beszélgetés, és sorra járta az összes csoportosulást.

Mindenhol kérdezgetett egy kicsit, próbált belefolyni a diskurzusba. Persze nagyon finoman csinálta, minden feltűnés nélkül. Először minden információ megszerzése után bevonult a fürdőbe, és úgy suttogta el az eseményeket.

Forrás: RTLKLUB

Később azonban, gyűjtögette a híreket, majd a mellékhelyiségbe zárkózva árulkodott a kamerának. Pontos volt, és lényegre törő.

Elmondta, hogy Katka ideges a párbaj miatt, ezért edzéssel vezeti le felesleges energiáját. Mesélt Ágica modellkedéséről, meg arról is, hogy ez Leónak rosszul esett.

Mindig beszámolt arról, hogy ki kit masszíroz, és mennyiért, és ki az, aki éppen alszik. Olyan jól ügynökösködött, hogy egyszer sem bukott le.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről