Leo eladta Ágicát

Vágólapra másolva!
Milo titkos küldetést kapott. Rá kellett vennie valamelyik lányt, hogy aktot rajzolhasson róla. Ágica viszonylag hamar beadta a derekát. 
Vágólapra másolva!

Milónak nem is kellett sokáig harcolnia. Azzal kezdte, hogy leült a nappaliban, és mintegy poénból, elkezdte rajzolgatni Ágicát, aztán a lány érdeklődésére elárulta, hogy szívesen megtenné ugyanezt más körülmények között is.

Forrás: RTLKLUB

Snóbli

A lány hamar belement a dologba, de csakis úgy, hogy a hálóban, és hason fekve. A szobában Ágica azért még akadékoskodott, hogy most akkor bugyi maradhat-e, vagy mi van, de Milo erélyesen rászólt: "Vetkőzz baby, legyél szexi".

A csinos képviselőnő kicsit vívódott, mondogatta, hogy a mellei nem a legszebbek, és azt nem akarná, hogy a fiú lerajzolja. Milo szépen beállította egy művészi képhez, ezért megnyugodott, és úgy tűnt hagyja magát.

Forrás: RTLKLUB

Aztán megint parázni kezdett, mert eszébe jutott, hogy Leónak nem fog tetszeni a dolog. Úgy gondolta, hogy jobb lesz, ha előbb kikéri a fiú véleményét. Leo ennyit mondott: "Kérjél érte pénzt, és adjál le nekem 10 %-ot." Ágica vonásai megmerevedtek, majd rákiabált: "Na farolj le".

Amíg Milo kiment a kellékekért, a pénzügyi szakember türelmesen elmagyarázta párjának, hogy az ember pénzből él, ma már senki nem kap ingyen semmit. Ágica védte Milót: "De hát ő a kisfiam". Erre is meg volt a megfelelő válasz: "Oké! Akkor kis pénzt fizessen".

A lány felháborodott, de Milo úgy gondolta, neki megér a kis kaland 20 forintot, úgyhogy kifizette Leót, majd munkához látott.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről