A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szombat esti láz

Vágólapra másolva!
Nagy az öröm a Villában. A nagy semmittevés közepette először ruhák, majd ital érkezett. A zene is megszólalt, emelkedik a hangulat.
Vágólapra másolva!

A lányok sikítozással reagáltak az új ruhadarabok érkezésére, azután minden lakó bevonult a hálószobába pakolászni. Még fel sem ocsúdtak, amikor kiderült, a raktárban ital várja őket - persze fizetniük kellett érte, de ez sem kedvetlenítette el őket. Hosszas tanakodás után úgy döntöttek, koccintsanak whiskyvel mindenki egészségére. Miután ez is megtörtént, és még Tommyboy és Leo is legördítette az italt, megszólalt a zene.

Forrás: RTLKLUB

Hamar a szórakozóhelyekről ismert szituáció alakul ki a Villában: a lányok iszogatva, dohányozva táncolnak középen, a fiúk pedig egy-egy szegletben ácsorogva, dohányozva, iszogatva nézik a produkciót. De az állapot csak átmeneti, néhány perc múlva már mindenki táncra perdül.

Forrás: RTLKLUB

A Villa legnépszerűbb pontja a medence széle, ahol először Pandora, majd Tommyboy tart táncos magánszámot. Még Indián is megmozdul, Ágicát kéri fel egy rock and rollra. Tombol a Villa!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!