Kórház a város szélén

Vágólapra másolva!
Szilvi visszaért a kinti világból, ahol ki tudja, mit csinált, mindenesetre két üzenetet hozott: ruhákat később kapnak (Béla morcos: "Zuhanyozni kötelező, új ruhát felvenni meg nem?") meg a hűtőszekrényt gyakrabban kellene szavatossági szempontok alapján ellenőrizni ("Ez a disznósajt még jó? Igen? Pedig büdös.")
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Anettnek székrekedése van, a gyógyszeradagolását a lakók konzíliuma döntötte el, szinte mindenkinek van valami rendesebb emésztési problematikája (talán az előbbi problematikával összefüggésben), így részletesen meghányták-vettették az esetet (képzelhetik!).

Egyúttal megbeszélték a gyógyszer-rendeléseket is. Szilvi egyenesen egy közismert, elég durva antidepresszánst kért magának, Marcsi érdekes módon nem szakkommentálta az ügyet, pedig kíváncsiak lettünk volna a kórelőzményekre. Szinte mindenki kért fogamzásgátlót (Anett speciel csak akkor szedi, ha nincs pasija, a pattanásai és a libidója ellen). Katka is eléggé csehül áll egészségileg (volt is ugye kint Blazej doktornál).

Remélhetőleg nem szednek ehhez össze még egy pár sportsérülést a holnapi mérkőzésen. Pedig sokat nem készültek a nagy összecsapásra, a legfőbb csapatmunka az volt, amikor aláírták mind a Milo képregényrajzoló által gondos munkával elkészített Villazászlót.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről