Katka mindent kirakott

Vágólapra másolva!
Lakóink hihetetlen boldogan, ám fáradtan érkeztek vissza a Villába. A lányok viháncoltak egy sort, Szilvi bölcselkedett és hálálkodott, Leo pedig dolgozott.
Vágólapra másolva!

"Gyerekek! Ezt nem hiszem el! Úristen!" - kiabált Leo a Villából a többieknek, akik a teraszon egymás szavába vágva meséltek a kint átélt dolgokról. Annak ellenére, hogy a fiúk 13:2-re kikaptak, hihetetlenül feltöltődve érkeztek vissza a lakók. Marcsika szokás szerint önkívületi állapotban vihogott, Anett és Jenny is majd szétrobbant a boldogságtól.

Forrás: RTLKLUB

Ligaválogatott - Villa 2.

Egyedül Szilvi volt az, aki nem repkedett, hanem folyamatosan arról beszélt, hogy döntését valami megerősítette. Hogy igazából milyen döntésről és milyen megerősítésről beszélt a kiválasztott lány nem derült ki, mert senkinek sem volt hajlandó többet elárulni a dologról.

"Hú és a focista a fiúk!" - lelkendezett tovább Katka, aki a meccs ideje alatt, a mínusz két fokban is gondosan ügyelt arra, hogy az összes hímnemű tisztába legyen nőiességével: ő volt az egyetlen, aki a pom-pom ruhából egy szépen dekoltált felsőt varázsolt magának.

Miközben fiaink heroikus küzdelmek árán, erőn felül teljesítve küzdöttek, lányaink forralt bort ittak és rendkívül összehangoltan szurkoltak. Éppen ezért érthető, hogy bár vidáman, ám nagyon fáradtan lézengtek a Villában. Egyedül Leo volt az, aki azonnal leült a szövőgéphez, hiszen meccs ide vagy oda, a két szőnyegnek ma is el kell készülnie.

Forrás: RTLKLUB

Mialatt mindenki megpróbálta felvenni a megszokott ritmust, Ágica magában morgott a hálószobában - nem nagyon tehetett mást, az új szabályok értelmében csak katonái hallhatják őt beszélni -, hogy mennyire nehezen viseli az elszigeteltséget, amit királynői pozíciójának köszönhet. Még egy pár napig bírnia kell...

A mérkőzésről készült beszámolónkat rövidesen elolvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről