Tommyboy, a főnök

Vágólapra másolva!
Ma reggel nyolc órakor megnyílt a ValóVilág Egészség és Szórakoztató Központja. A létesítmény vezetője Tommyboy lett, akinek a következőkért kellett felelősséget vállalnia.
Vágólapra másolva!

Újabb utasításig ő felel a helyes táplálkozásért, életvitelért. Csak azt ehetik, ihatják a VillaLakók, amit ő mond. Az ételek elkészítésében Milo lesz segítségére. A Villamester és Tommyboy kivételével senki sem lépheti át a raktár küszöbét.

Tommyboy állítja össze a listát az ételekről és az italokról. Kötelező szempont: egészség. Minden nap foglalkoznia kell a lakók kondíciójával egy edzés keretén belül. Az ébresztőtől, este tízig tilos lefeküdni, pihenni. Ennek a felelőse: Milo. Ezeket minden körülmények között be kell tartaniuk, Tommyboynak pedig be kell tartatnia.

Forrás: RTLKLUB

Lakóink különböző feliratú pólókat kaptak, amit a központ vezetője osztott szét közöttük aszerint, hogy kit, mennyire talál fittnek. Így lett Marcsié a 'Semmi esély?' Frenkié a 'Van még remény', Indiáné a 'Hajtok a tökéletességre', Tommyboyé az 'Én vagyok a legfittebb'.

Milóé a 'Jobban oda kellene figyelnem', Anetté a 'Van még remény?', Leóé a 'Jó vagyok így, nem?', Ágicáé a 'Változtatnom kell', Katkáé az 'Ez nem mehet így tovább', Csabáé pedig a 'Lehetnék fittebb' feliratú felső.

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy vezetésével lakóink alapos bemelegítést végeztek a kertben, majd Marcsika és Anett evezni kezdett. A két lánynak addig kell edzeni a mély hátizmot, amíg csak bírják, nincs megszabva semmilyen határ. Mielőtt a lányok elkezdték a küzdelmet, lakóink fogadást kötöttek rájuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről