Egy Leo hány Anett?

Vágólapra másolva!
Délutánra lehúzott rolók közé szorult a csapat, és a Villalakók koordináta-rendszerét kellett elkészítsék. Megadott tulajdonságokat kellett egymásról elnevezzenek, majd ehhez viszonyítani a többieket.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Több, mint két órán keresztül rajzolgatták a grafikont, a lányoknak többször is el kellett magyarázni a rendszerét. Apróbb szóváltások övezték a megbeszélést, de jobbára csak számokat mondtak, amiket aztán összegeztek.

Lássuk az végeredményt: az őszinteség mértékegysége 1 Csaba, nála csak Anett áll jobban, Marcsi (0, 4) és Katka (0,2) buktak el leginkább eme mindig vita tárgyát képező fontos tulajdonságot.

Leo maga a céltudatosság, ebben Marcsi és Frenki csak a tizedéig érnek el. Ágica önzetlen, T-boy és Katka harmadannyira sem azok. Katka egy kétszínű, ebben nagy vita után Milóval és Csabával áll az élen, Marcsi (0, 4) és Leo nem azok (0,5).

Az önteltséget Tommy-val mérik, Csaba és Leo másfélszer rávernek mégis, Anett és Marcsi állnak a lista alján, alig egy tizeddel. Ha azt hittük volna, Marcsika tudatlan, most megtudhattuk, a lakók véleménye szerint Anett másfélszer annyira, a legkevésbé Tommyboy az. Ez lehet, hogy azt is jelenti, ő tud a legtöbbet?

Persze Anett a naiv, rajta csak Csaba tesz túl, azon ugye nem csodálkozunk, hogy Frenkit senki nem vádolta ezzel. Milo csapatjátékos, de Csabi és Tommyboy még nála is inkább, ebben is Anett és Katka állnak a legrosszabbul.

Frenki közönséges, de Csaba a babérjaira tör (1,3), Marcsika (0,2) csak ötször kevesebbet káromkodik, mint Milo (de biztosan elsírja magát mindannyiszor).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről