Nincs tévé a tévében

Vágólapra másolva!
Az unalom kezdi kikezdeni a lakók pszichés egyensúlyát. A vasárnap esti eseménytelenség eszükbe juttatta a mozizás nevű szabadidős programot, erre nagyon beindultak. Órákig meséltek filmeket egymásnak, többek között olyanokat is részletesen kitárgyaltak, amelyek éppen ezalatt mentek különböző csatornákon.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A valóságshow azt is bizonyítja, hogy mennyire nehéz az élet tévé nélkül, valószínűleg a Villalakók korosztályuk egyetlen kivételei, akik már hónapok óta nem néztek televíziót. Persze arra is kíváncsiak lennénk, ha tévézhetnének, akkor vajon mennyire kötné le őket a legnézettebb magyar tévéműsor, a ValóVilág3. Vajon meddig szögezné őket a fotelbe egy élő közvetítés saját magukról?

Ma mindenesetre csak egy szimpla játékfilmet néztek volna meg, ettől a témától azonban annyira nem tágítottak, hogy becsöngettek mind a riportszobába és közösen adták elő kívánságukat, amit persze nem tartottak teljesíthetőnek. Ez órákkal ezelőtt volt, de még mindig reménykedve néznek a készülékükre.

A lányok mindenesetre nekiláttak háborús filmet játszani, kommandósok voltak, úgy futkorásztak körbe a villában, hogy közben elbújjanak a kamerák elől. Mikor találkoztak eggyel, beszédbe elegyedtek vele. Frenki döbbenten nézte kergült rohangászásukat:
- Csajok, az arcotokra van írva: nem voltatok férfival hónapok óta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!