Etetgetés, nevettetés

Vágólapra másolva!
A lakók vicces játékokkal múlatják az időt a Kiválasztásig. Etetgetős és nevettetős feladatokat kaptak. A tét fejenként félmillió forint.
Vágólapra másolva!

Első feladatként a bekötött szemű Ágica és Milo tejföllel és zsemlével etetgeti egymást. Mindketten nyakig tejfölösek, de jól mulatnak. "Nagyon király volt!" - lelkendezik Ágica. Anett pedig nyafog egy picit, hogy ő nem tudja megenni magában a tejfölt, mert hányingere lesz tőle. A következő páros Katka és Csaba, akik a mai naptól kezdve a Villa házaspárjaként gazdálkodnak.

Forrás: RTLKLUB

Csaba pár órával ezelőtt kapott egy borítékot, amelyben az állt, esküvőre készül. Menyasszonyának kilétéről egy újabb boríték döntött: a boldog ara Katka lett. Az ifjú párnak együtt kell állnia az esküvő költségeit, másfélmillió forintot, sőt, mától közös kasszán élnek, így bevásárló listájukat is együtt kell összeállítaniuk. Most azt is megmutathatták, házaspárhoz méltó-e köztük az összhang. A próbát sikeresen kiállták, bár Katka a finom falatok után kijelentette, nem eszik mostanában tejfölt.

Forrás: RTLKLUB

További vidám pillanatok is várnak a lakókra. A gyufa-kötősdiben a csapatoknak egy kétméteres fonálra gyufaszálakat kell felkötözniük. Amelyik csapat képviselője két perc alatt több gyufát kötözget fel a fonálra, az nyer. A nevettetésben a rövid gyufaszálat húzó játékos csapatának fél percig jóízűen kell kacagnia úgy, hogy a másik csapatot is nevetésre késztessék. Fél perc után azonban egy csapásra abba kell hagyniuk a nevetést.

A tojásfutásban egy-egy játékosnak kínai evőpálcikával kell nyers tojást egyensúlyoznia Villa-szerte. A cukros cérna játékban egy ötven centiméteres cérnára kötött kockacukrot kell szájjal elkapniuk a játékosoknak. Az akadálytréfa az udvaron zajlik majd, ahol a versenyzőknek különböző akadályokat kell csukott szemmel kikerülniük, ám azt nem tudják, hogy a többiek cselesen eltűntetik előlük az összes akadályt, így az üres udvaron tapogatóznak. A hamupipőke játékban a versenyzőknek bekötött szemmel kell különböző magokat szétválogatniuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről