Katka a nyolcadik

Vágólapra másolva!
Anett és Ágica most sem megy Párbajozni, hiszen Marcsi és Katka ma két-két jelet kapott. A gondolkodási idő után Milo Katka nevét mondta ki.
Vágólapra másolva!

Marcsi azt állította, valamiért ma nem kap kendőt. Nem tévedett, de Leo és Csaba az ő neve alá rakta a kiválasztó jelet. Katka biztos volt benne, hogy ő lesz a Való Világ 3 nyolcadik Kiválasztottja. Igaza lett. Ágica és Anett őt választotta. Milo pedig őt küldte Párbajozni.

Forrás: RTLKLUB

Mielőtt a döntés megszületett volna, Stohl András néhány igazán kellemetlen kérdést intézett a hét lakóhoz. Leo úgy nyilatkozott, nem a nyeremény a lényeg, mert azt úgyis elosztogatná. De az autó és az utazás, az már valami! Milo kifejtette, egy tizenkilenc éves ember megnyerheti a főnyereményt, de egyébként van elég ideje, hogy magától is összeszedje. Csaba bevallotta, a nyeremény és a lovak közül az utóbbit választaná. Ágica szerint Marcsinak van a legnagyobb szüksége a nyereményre. Anett szerint saját magának a legkevésbé. Marcsinak az autó tetszene a legjobban. Kiderült az is, Katka Milót, Marcsi és Leót hívná meg bulijába.

Milo elmesélte, nem lepődött meg azon, hogy csak Marcsi és Csaba várta vissza a Párbajról, hiszen tudott róla. Bevallotta, kicsit nyomasztja, hogy a védettséget jelző kék kendő miatt döntetlen esetén neki kell döntenie, ki menjen Párbajozni. Mintha tudta volna, milyen komoly döntés előtt áll.

Katkának eddig hét kiválasztó jele volt. Akik adták: Ágica és Anett. Katka elmondta, nincs ezzel baj. Leo virágcsokráról annyit mondott, nemes és szívhez szóló gesztus volt. "Leo úgy szánta, ahogy apu szokta adni, és ahogy édesanyjának szokott virágot adni." Ágica bevallotta, kicsit rosszul esett neki az eset.

Marcsi: Az értéklistámon a legutolsó helyen áll. Ha valakinek más véleménye van, nem kell lehurrogni, ha igaza van, igazat kell adni neki. Leo.
Leo: Az íratlan szabályokat be kell tartani. Én most szeretném betartani annak ellenére, hogy nem tetszik, amit az illető tett, mert a barátomnak tartom. Következetes leszek. Nem közénk való a fiatalsága és a hebrencssége miatt. Marcsi.
Katka: A kapcsolatunk pozitív irányba változott, de még mindig nem teljes. Ágica.
Ágica: Szerintem is javult a kapcsolatunk, de vannak dolgok, amik rosszul esnek. Ez nem féltékenység, ez csak úgy jön. Sokszor rosszul esnek nekem dolgok. Katka.
Anett: Most volt a legnehezebb dönteni. Van néhány ember, akire nem tennék soha. Az alapján döntöttem, hogy ki az, akivel a legkésőbb lettünk barátok. Katka.
Csaba: Már kaptam tőle jelet, és tettem is rá. Komolytalan, sokat sír, hisztizik, komolytalan. Marcsi.
Milo: Konfliktus helyzetem nem nagyon van. A szimpátia a lényeg. Anett.

Egy perc gondolkodási idő után Milo Katka nevét mondta ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!