A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Lilaruhás hölgy visszatér

Vágólapra másolva!
A lakók, mint oly sokan az országban, szintén felmérték műveltségüket. A Lilaruhás hölgy adott nekik még egy esélyt...
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A nagy műveltségi vetélkedő közben a lakók a képernyőre meredve, erősen koncentrálva töltötték ki a kérdőíveket, közben nem sokat sutyorogtak, a műsort se igen kommentálták, azon viszont meglepődtek, hogy Lilu doktor, ezután még inkább szurkoltak neki.

Összességében jók voltak művészetből, a Lilaruhás hölgy festőjét valószínűleg egy életre megjegyeztük. Katka kente-vágta a templomépítészeti stílusok leírását is, de az isztambuli Kék mecsetet mégsem ismerte egyikük sem, és Kempelen Farkas sakkozógépét sem látták még. A lakók lemaradtak az EU-csatlakozásról is, ha a kampány idején nem lettek volna odabent, akkor biztosan tudták volna, hogy immár 25 tagállama van az Európai Uniónak.

Milo ismerte Gandhit, meg azt is tudta, ki az Andy Warhol, persze azért ez elvárható volt egy képregényrajzolótól. A magyar narancs van, amelyikük szerint sütőtök is lehetett volna. Anett szerint a palócok Mohácson laknak, Micimackó meg a Négyszögletű Kerek Erdőben. Csak aztán össze ne fusson egy busónak öltözött Dömdödömmel, az jól ellátná a baját!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!