A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Segal Katkának szurkol

Vágólapra másolva!
Segal sosem csinált titkot abból, mennyire nem bírja Leót, s már a Villában is kemény hadjáratot indított a benzinkutas ellen. Megkérdeztük tőle, honnan ered ez az ősi ellenszenv, és miután már kívülről nézi az eseményeket, változott-e a véleménye a fiúról.
Vágólapra másolva!

"Amikor bejött nem értettem, hogy miért örül annyira annak, hogy megnyerte a Beszavazó Show-t és beköltözhetett a Villába. Aznap fél órát beszélgettünk, aminek az lett a végeredménye, hogy közölte velem: Segal, te nem is vagy annyira buta. Miért, te úgy gondoltad? - kérdeztem tőle kikerekedett szemmel, amire ő azt válaszolta, hogy igen, mert az Összefoglalóból más jött le neki.

Szerintem, ha valakinek előítéletei vannak, az nagyon nagy baj. Sajnos az ország 80%-a ilyen. Ezután felálltam, odasétáltam a mosogatóhoz, és beletettem a poharamat. Ő átnyúlt, kivette a poharat és közölte velem, hogy ezt ezután a másikba tesszük. Én persze erre elmondtam neki, hogy ezután is odra rakom, ahova szoktam. Nem szeretem azt az embert, aki nem érdemli ki, hogy mások vezére legyen. Amikor bejött, egyből belém állt."

Forrás: RTLKLUB

Ő miért nem érdemli meg?
- Ő egy csinált főnök. Lehet, hogy jó, de nem biztos, hogy szeretik a beosztottjai. Engem azért szerettek, mert tiszteltek. Egy jó főnöktől nem félni kell... Mindentől függetlenül én őt egy nagyon jó, taktikus játékosnak tartom, de nem hiszem, hogy emberi érzéseken átgázolva meg lehet nyerni ezt a játékot.

Ágica a taktika része?
-
Beköltözése után mindenáron az Ágicával szeretett volna aludni. Az Ágica ezt passzolta és ezzel nyilván felkeltette Leo érdeklődését. Tudta, hogy ezt a show-t, hogy kell kibírni. Taktikáik ezzel, semmi mást nem csinál.

Forrás: RTLKLUB

Szerinted, kit fog ma kihívni Leo?
- Ma a két fiút fogja kihívni. Szerintem - ha az emberséget nézzük - egyik fiúval szemben sincs esélye, de fejet hajtok előtte, a VV történelem egyik legtaktikusabb játékosának tartom.

A bentiek közül szurkolsz egyáltalán valakinek?
- Igen, Katkának. Ágicával közös párbaján nagyon emberséges oldaláról mutatkozott be, amikor a lányról egy olyan összeállítást közöltek, ami elég rosszul érintette őt. Katka pedig ahelyett, hogy kommentálta volna a látottakat, megvédte ellenfelét. Ez egy szép gesztus volt tőle, de még mindig tartom a véleményemet vele kapcsolatban.

Ajánlat:

Ismét lesz nyár!
Sördögök és tündérek: lányok a pályán
Sziget Fesztivál, ezer fotóval
Nemi vágyserkentő - hangyából
Budapesti strandok, sok képpel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!