A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Todt: A Ferrari legyőzheti a Renault-t

Vágólapra másolva!
A Ferrari vezetősége továbbra is meg van győződve arról, hogy az idei évben felvehetik a harcot legnagyobb riválisukkal, a Renault-val, bár a franciák az eddig megrendezett hét versenyből ötöt megnyertek.
Vágólapra másolva!

"Nyitott a bajnokság" - mondta a Ferrari sportigazgatója, Jean Todt a Reuters hírügynökségnek adott nyilatkozatában.

"Egy kicsit elaludtunk, azonban ha továbbra is keményen dolgozunk, képesek lehetünk a végső győzelemre" - folytatta a francia szakember. "Remek csapatunk van, az autónkkal sincsen gond, míg gumipartnerünkkel, a Bridgestone-nal is nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Még 11 verseny hátra van az idei bajnokságból."

A Renault világbajnoka, Fernando Alonso a Monte-Carlói Nagydíjon aratott győzelmével 21 pontra növelte előnyét a bajnokság második helyén álló Michael Schumacherrel szemben, míg a konstruktőrök versenyében a franciák 28 ponttal vannak a Ferrari előtt.

Schumacher a Monacói Nagydíjat a boxból volt kénytelen megkezdeni, miután a versenybírók szándékosnak ítélték meg az időmérő edzésen történt keresztbeállását, és a mezőny végére rangsorolták.

Todt, aki a versenyt követően kemény szavakkal illette az ítélethozó stewardokat, már nem kívánta kommentálni a történteket. "Ez már a múlté. Új fejezetet nyitottunk, nem szeretnénk visszatekinteni" - mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az olimpiáról