Schumacher álomvilágban él

Vágólapra másolva!
A Forma-1 egykori világbajnoka, Damon Hill szerint Michael Schumacher elvesztette józan ítélőképességét, és a Ferrari hétszeres világbajnoka a saját maga alkotta álomvilágban él, mely számára is veszélyes lehet.
Vágólapra másolva!

"Továbbra is úgy gondolom, hogy egy buborékban él" - mondta az 1996-os év világbajnoka a Brit Nagydíjnak helyet adó Silverstone-ban.

Schumachert kemény támadások érték a Monte-Carlói Nagydíjon történteket követően, miután a stewardok elvették tőle ideiglenes pole pozícióját és visszaküldték a mezőny végére, mert úgy ítélték meg, hogy a Ferrari hétszeres világbajnoka szándékosan állt keresztbe a pályán Monacóban, ezzel megakadályozva ellenfeleit a továbbhaladásban.

"Michael az elmúlt évek során komoly tábort épített fel maga köré, akik minden esetben védelmére kelnek, és visszavágnak azoknak, akik megpróbálják őt bántani" - mondta Hill. "Ez egy nagyon sikeres együttműködés, efelől semmi kétségem. Azonban ez néha aggodalomra adhat okot, hiszen ha kikerül valaki ebből a körből, minden felborulhat."

Hill és Schumacher az 1990-es évek második felében hatalmas csatákat vívtak egymással, rengeteg nézeteltérés volt köztük, így nem mondhatni, hogy túlságosan kedvelnék egymást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!