Massa: oda kell figyelni a McLarenre

Vágólapra másolva!
A Ferrari brazil versenyzője, Felipe Massa mindent megtesz annak érdekében, hogy bezsebelje a győzelmet a hétvégi Maláj Nagydíjon, miután a mai időmérő edzésen fantasztikus teljesítményt nyújtva megszerezte a rajtelsőséget.
Vágólapra másolva!

A brazil sofőr, aki a szezonnyitón egy mechanikai probléma miatt a mezőny végéről rajtolhatott, a világbajnoki cím birtokosa, Fernando Alonso és saját csapattársa, Kimi Raikkönen előtt végzett a Maláj Nagydíj szombati időmérő edzésén, mellyel megszerezte a rajtelsőséget.

"Boldog vagyok, sajnos Melbourne-ben nem ez volt a helyzet, mert a mezőny végéről kellett rajtolnom" - mondta Massa a kvalifikációt követő sajtókonferencián. "Most azonban másképp áll a helyzet, az élről fogok rajtolni. Úgy gondolom, hogy egy jó versenyt futok majd holnap, de nem lesz egyszerű. Bízom benne, hogy a rajtnál meg tudom tartani a helyezésem."

"Remek kör volt, mindent megtettem, amit csak tudtam. A második próbálkozásom alatt nem tudtam javítani az időmön, mert hatalmas volt a forgalom, viszont az utolsó gyorsköröm tökéletesen sikerült, teljesen tiszta volt. Egy kissé szemerkélt az eső, így attól tartottam, ez gondot okozhat majd a végjátékban, ám ez nem így lett, minden a tervek szerint alakult."

Massa azt is elmondta, hogy a McLaren komoly fejlődést ért el az elmúlt hetekben, így biztos benne, hogy nem lesz egyszerű megverni őket a holnapi versenyen, amit Alonso második, és Hamilton negyedik helye is jól bizonyít.

"Biztos vagyok benne, hogy a McLaren nagyon versenyképes lesz" - folytatta a brazil sofőr. "Számítottunk arra, hogy fejlődtek az elmúlt hetekben, de már az időmérőn is kimagaslóan teljesítettek, így mindent bele kell adnunk a holnapi versenyen."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről